Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Η τέχνη της... κωλοτρυπίδας
Οποιος θέλει να έχει ένα χάλκινο ή γυάλινο αντίγραφο της κωλοτρυπίδας του, ή τέλος πάντων της αγαπημένης του κωλοτρυπίδας, τώρα μπορεί να το αποκτήσει, αρκεί να ξαπλωσεί στην καρέκλα του Irvin...

Τον Βρετανό καλλιτέχνη Magnus Irvin τον είχαμε γνωρίσει όταν ξεκίνησε να φτιάχνει κωλο-σοκολατάκια. Τώρα ο καλλιτέχνης περνάει σε ένα νέο project: δημιουργεί... εξατομικευμένες κωλοτρυπίδες, πιστά αντίγραφα, τα οποία όμως κοστίζουν 1.900 δολάρια!


  To μοντέλο (περισσότερες φωτογραφίες στη Photogallery) και ο καλλιτέχνης
«Μετά την εμπειρία μας με τα σοκολατάκια, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που να μένει, αποτυπώνοντάς το σε μέταλλο ή γυαλί. Είναι διαθέσιμα για όποιον θέλει τη δική του κωλοτρυπίδα ή αντίγραφο της κωλοτρυπίδας κάποιου άλλου», λέει ο καλλιτέχνης.
Στο βίντεο ο Irvin φτιάχνει αντίγραφο της κωλοτρυπίδας του fetish μοντέλου, Ranya Terror, την οποία βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες
Να πούμε πάντως, πως σύμφωνα με τον Blogger Alexi Duggins, ο οποίος έφτιαξε το δικό του αντίγραφο, ο Irvin χρησιμοποιεί μπόλικο λιπαντικό πριν χύσει ένα τζελ που στερεοποιείται σε λίγα λεπτά, αλλά παρ’ όλα αυτά, η διαδικασία είναι λίγο επώδυνη.








http://69magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες