Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Αποπέμφθηκε ο ΟΝΝΕΔίτης για τα σεξιστικά σχόλια κατά της Σίας...

Σία ΑναγνωστοπούλουΜετά την παραπομπή του στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ για την υβριστική δήλωσή του κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου ο διευθυντής της...
Οργάνωσης Νέων Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, υπέβαλε την παραίτησή του.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κούλας, σχολιάζοντας τη γνωστή δήλωση Ντάισελμπλουμ, ανήρτησε στον προσωπικό του λαγαριασμό στο twitter το εξής σχόλιο:


To tweet που «κρύφτηκε» πλέον από τον λογαριασμό του κ. Κούλα | 

«Οι θέσεις που εξέφρασε σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ και προσθέτει ότι «έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Λίγο νωρίτερα η Σία Αναγνωστοπούλου είχε ζητήσει, μέσω facebook, απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση:

«Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή...»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κουμουνδούρου καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ για το υβρεολόγιο...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες