Τρίτη, 30 Μαΐου 2017


Ρόμπιν Ράιτ: Μια γυναίκα που στα 51 της απλά δεν λέει να μεγαλώσει

«Θέλω να γεράσω όμορφα» λέει η 51χρονη Ρόμπιν Ράιτ, μια γυναίκα που έχει ανατρέψει όλα τα στερεότυπα που βαραίνουν τις γυναίκες.
rompin-rait-mia-gunaika-pou-sta-51-tis-apla-den-leei-na-megalwsei
H 51χρονη σήμερα Ρόμπιν Ράιτ είναι μια γυναίκα που έχει ανατρέψει όλα τα στερεότυπα που βαραίνουν τις γυναίκες.

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από το Χόλιγουντ, το κορίτσι του Φόρεστ Γκαμπ, η σύζυγος που άντεξε τον Σον Πεν για πάνω από 20 χρόνια, η οποία έκανε δυναμικό come back ως Κλερ Άντεργουντ στο House of Cards.
Splash
Splash
Ναι, στα 47 της, μια ηλικία που πολλοί θεωρούν ότι είναι αργά για μια γυναίκα ηθοποιό, εκείνη έκανε το πιο εντυπωσιακό άλμα της στο House of Cards που ξεκίνησε το 2013.
Splash
Splash
Στα 48 της, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ και ότι ένιωθε πολύ καλά με αυτή την επιλογή της, ενώ παράλληλα, είχε τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα της έχει απογειωθεί.
«Εχω κάνει περισσότερες δουλειές τα τελευταία πέντε χρόνια από ό,τι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναγίνω 20 ετών. Τόσα πολλά δάκρυα, ήταν εφιάλτης. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μεγαλύτερος».
Splash
Splash

«Προσεύχομαι να γεράσω με χάρη»

Σε άλλη της συνέντευξη, είχε εξομολογηθεί τη φοβία της για το αν ο κόσμος θα θέλει να βλέπει τις ρυτίδες της όσο μεγαλώνει.
«Ανησυχώ για το τι θέλει ο κόσμος. Αυτός είναι ο πραγματικός μου φόβος. Γιατί αν δεν θέλουν να βλέπουν ρυτίδες στην οθόνη τους, αν φοβούνται να τις κοιτάξουν, αυτό θα χειροτερεύει συνεχώς την κατάσταση. Δεν θα θέλει να βλέπει ηθοποιούς σαν κι εμένα, που αρνούμαστε να κάνουμε πλαστικές και μπότοξ. Απλά προσεύχομαι να μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι. Και προσεύχομαι να γεράσω με χάρη».  
Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017
Παράλληλα, μιλώντας για το μεγάλωμα των παιδιών της (έχει δύο παιδιά με τον Σον Πεν), η Ράιτ είχε πει ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τη δουλειά της και να ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά, και όχι να τα περιφέρει και να τα εκθέτει όπως ο Πιτ και η Τζολί.
«Μεγάλωσα τα παιδιά μου χωρίς να τα περιφέρω στις κάμερες όπως ο Μπραντ και η Αντζελίνα», είπε χαρακτηριστικά.
Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017
Πριν από λίγους μήνες, πόζαρε με ένα μαύρο γιλέκο και ένα σορτσάκι για το ημερολόγιο της Pirelli και ήταν πιο σέξι από ποτέ.
Και με την τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες, απέδειξε ότι η ευχή της να μεγαλώσει με χάρη έχει πιάσει.
Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017

Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017

Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017

Reuters - Κάννες 2017
Reuters - Κάννες 2017
 
the toc 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες