Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Μπερλουσκόνι για Μακρόν...

mperlouskoni sxedio anatropis«Ενας νεαρός με μια όμορφη μαμά»...

Ως ένα «ωραίο νεαρό αγόρι με μια όμορφη μαμά» περιέγραψε τον Εμάνουελ Μακρόν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχολιάζοντας με...
τον δικό του τρόπο τη διαφορά ηλικίας του νέου Γάλλου προέδρου με την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ.

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, αστειεύτηκε, λέγοντας πως ο Μακρόν είναι «ένας 39χρονος νεαρός με καλή εργασιακή εμπειρία και κυρίως με μια όμορφη μαμά που τον στήριζε όταν ήταν ακόμη παιδί».

Στις δηλώσεις του ο Μπερλουσκόνι μπορεί να μην ανέφερε το όνομα της Μπριζίτ Τρονιέ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην πόλη Μόντσα υπέρ του υποψηφίου του Forza Italia, ωστόσο, η αναφορά ήταν ολοφάνερη.

Οπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, ο 80χρονος Ιταλός πολιτικός αστειεύτηκε με τη σχέση του Εμάνουελ Μακρόν και της Μπριζίτ Τρονιέ, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά, την ώρα που εκείνος έχει σύντροφο την κατά 49 χρόνια μικρότερη του Φρανσέσκα Πασκάλε.

Πολλά δημοσιεύματα, μάλιστα, θυμίζουν και άλλα αποτυχημένα αστεία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού τα οποία δέχθηκαν σφοδρή κριτική. Μεταξύ αυτών, είχε δηλώσει πως οι χιλιάδες σεισμόπληκτοι της Λ’ Ακουίλα το 2009 θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση σαν ένα ταξίδι σε κατασκήνωση, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν την δήλωση για τον Μπάρακ Ομπάμα για τον οποίο είχε πει πως είναι «νέος, ωραίος και μαυρισμένος από τον ήλιο»...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες