Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

H Ζακλίν Μπισέ στις Κάννες: Οπτασία στα λευκά η 72χρονη ηθοποιός

Η ωραία Ζακλίν Μπισέ που όλοι αγαπήσαμε, σήμερα είναι 72 ετών και αποπνέει μια απολύτως φυσική και αριστοκρατική ομορφιά.

h-zaklin-mpise-stis-kannes-optasia-sta-leuka-i-72xroni-ithopoios
Γαλαζοπράσινα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και εύθραυστη φιγούρα, η ωραία Ζακλίν Μπισέ που όλοι αγαπήσαμε, σήμερα είναι 72 ετών και αποπνέει μια απολύτως φυσική και αριστοκρατική ομορφιά, κάτι που απέδειξε ξανά με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του 70ού Φεστιβάλ Καννών.


Reuters
Reuters
Στην καριέρα της η Γαλλίδα ηθοποιός συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες όπως ο Τζον Χιούστον, ο Φρανσουά Τριφό και ο Ρομάν Πολάνσκι, και πρωταγωνίστησε δίπλα στους ωραιότερους άντρες της εποχής, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Στιβ Μακ Κουίν και ο Μάρλον Μπράντο.

Reuters
Reuters
Στην προσωπική της ζωή, είχε μακροχρόνιες σχέσεις με τον ηθοποιό Μάικλ Σαραζίν, τον παραγωγό Βίκτορ Ντράι και το διάσημο Ρώσο χορευτή Αλεξάντερ Γκουντούνοφ, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.
Επίσης δεν έγινε μητέρα, αλλά όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της δεν το έχει μετανιώσει.

Reuters
Reuters

Η εξωτερική της εμφάνιση τρέφεται από το μέσα της

Η Ζακλίν Μπισέ δεν επέτρεψε στην τεράστια μηχανή που λέγεται Χόλιγουντ να τη διαβρώσει, αλλά ούτε και τον χρόνο. Η ίδια έχει δηλώσει: «Καμιά φορά ξυπνάω το πρωί, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω: Αχ, Θεέ μου, κάνε κάτι!».

Reuters
Reuters
Κι όμως, αυτή η πανέμορφη γυναίκα είχε τις ανασφάλειές της αλλά η εξωτερική της εμφάνιση τρέφεται από το μέσα της, όπως έχει πει η ίδια:
«Προσπαθώ να διατηρούμαι νέα στη ψυχή. Δίνω μεγάλη σημασία στην εσωτερική φρεσκάδα και αυτό είναι που βγαίνει προς τα έξω. Δεν θα κατέφευγα ποτέ στην αισθητική χειρουργική. Πιστεύω πως όσες το κάνουν μοιάζουν κάπως αλλοιωμένες μετά».

Reuters
Reuters
Ακόμη και για τους πιο δύσπιστους, που μπορεί να της προσάπτουν και κάνα μποτοξάκι, η Ζακλίν είναι κατηγορηματική: «Ούτε μπότοξ! Καμία αισθητική ιατρική παρέμβαση».

Reuters
Reuters
 
thetoc 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες