Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ήρθε στην Ελλάδα ο Burak Hakki και χώρισε! Δείτε γιατί τον παράτησε η σύντροφός του

Ήρθε στην Ελλάδα ο Burak Hakki και χώρισε! Δείτε γιατί τον παράτησε η σύντροφός του
Αφορμή για να… χωρίσει στάθηκε η επίσκεψη του Burak Hakki στην Αθήνα, με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου να αναφέρουν πως η σύντροφός του, που τον συνόδευε, τον παράτησε και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος πρωταγωνιστής, που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την σειρά Kismet, βρέθηκε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παραγωγή. Έχοντας στο πλευρό του την Gulsen Potuk, ο Burak έκανε βόλτες και διασκέδασε σε νυχτερινά μαγαζιά, «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στα social media.

Ωστόσο, η επίσκεψη αποδείχθηκε επεισοδιακή, καθώς, σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, Burak και Gulsen καβγάδισαν έντονα, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μαζέψει άρον άρον τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη!
mpourak sintrofos «Συνέχεια συγχωρώ τον Burak, αλλά όλο με πληγώνει», λέγεται ότι εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα η παρουσιάστρια, η οποία φέρεται να είχε εκνευριστεί και με δήλωση που έκανε προ ημερών η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα του παιδιού του, Sema Simsek, σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται να… ξαναπαντρευτούν.
mp3_0 Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram έχουν διαγραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες