Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

H «Μόνικα» αφαίρεσε όλα τα εμφυτεύματα - Δείτε το νέο πρόσωπό της

«Νομίζω ότι τώρα μοιάζω περισσότερο με το πρόσωπο που είχα (πριν από τις παρεμβάσεις). Τουλάχιστον αυτό εύχομαι» λέει δείχνοντας το νέο πρόσωπό της.
h-monika-afairese-ola-ta-emfuteumata---deite-to-neo-proswpo-tis
Σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη νεανική της εμφάνιση, η Κόρτνεϊ Κοξ είχε κάνει αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στο πρόσωπό της για πολλά χρόνια.

Splash
Splash
Σε μια νέα της συνέντευξη, η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πλέον έχει διαλύσει όλα τα εμφυτεύματα και είναι όσο πιο φυσική μπορεί να γίνει.
Μιλώντας στο περιοδικό New Beauty η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από το πώς έμοιαζε μετά τις ενέσεις που έκανε πέρυσι.

Δείτε πώς ήταν τότε.

Splash - Aπρίλιος 2016
Splash - Aπρίλιος 2016

Splash
Splash

Splash
Splash
Πλέον η ίδια νιώθει ότι μοιάζει περισσότερο με τον πραγματικό εαυτό της. «Νομίζω ότι τώρα μοιάζω περισσότερο με το πρόσωπο που είχα (πριν από τις παρεμβάσεις). Τουλάχιστον αυτό εύχομαι».

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πώς είναι σήμερα.

«Ξέρω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Όλα θα ακολουθήσουν τον νόμο της βαρύτητας. Προσπαθούσα να αποφύγω αυτή την πτώση, αλλά αυτό με έκανε να μοιάζω ψεύτικη» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ξεκινάς με μια ένεση και καταλήγεις σε πολλές.
«Χωρίς να το καταλάβεις κάνεις κι άλλες, κι άλλες... Δεν το καταλαβαίνεις γιατί γίνεται σταδιακά, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις να πεις: Ωχ, όχι αυτό δεν φαίνεται σωστό», ομολόγησε.
Splash - Ιούνιος 2017
Splash - Ιούνιος 2017
«Το πρόσωπο χρειάζεσαι κίνηση ειδικά αν έχεις λεπτό δέρμα όπως εγώ. Αυτές δεν είναι οι ρυτίδες - είναι γραμμές χαράς από το χαμόγελό μου. Έπρεπε να αποδεχτώ την κίνηση στο δέρμα και να συνειδητοποιήσω ότι τα εμφυτεύματα δεν είναι φίλοι μου».
Οσο για το αν θυμίζει περισσότερο πλέον τη Μόνικα που όλοι αγαπήσαμε, δείτε παλαιότερες φωτογραφίες της και θα καταλάβετε ότι μοιάζει αρκετά.
Splash
Splash

Splash
Splash 
thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες