Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

1 χρόνο μετά τη δολοφονία του θρυλικού Motorola ο Zakhartchenko ανακοινώνει ότι συνελήφθηκαν όλοι οι δράστες εκτός 1…κι εγκαινιάζει 2 μνημεία για τους πεσόντες στο Donbass.


Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του  Motorola, ο Alexandre Zakhartchenko εγκαινιάζει 2 μνημεία αφιερωμένα στους ήρωες του Donbass και ανακοινώνει ότι συνελήφθηκαν όλοι οι ενεχόμενοι στη δολοφονία του εκτός ενός.


Το πρώτο βρίσκεται στο κοιμητήριο νότια του Sud de Donetsk όπου αναπαύονται δίπλα δ’ίπλα οι διοικητές  Motorola et Givi, και τους είναι ειδικά αφιερωμένο.
Alexandre Zakhartchenko
« Ο εχθρός δολοφόνησε τους μυθικούς διοικητές μας με τρόπο μικροπρεπή και δόλιο. Τους δολοφόνησαν γιατί τους φοβούνταν, ελπίζοντας έτσι να μας εκφοβίσει. Ήλπιζαν ότι αυτό θα μας κάμψει.Ο εχθρός λάθεψε.Ένας χρόνος κύλισε αλλά εμέις δεν καμφθήκαμε. Πολεμάμε, κερδίζουμε, δομούμε το κράτος.Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκιο των αδερφών μας.Αυτοί που σκότωσαν Givi και Motorola ήδη τιμωρήθηκαν. Αυτοί που ευθύνονται για το θάνατό τους προφανώς και θα τιμωρηθούν.Δεν είναι παρά θέμα χρόνου  (εννοεί τους ηθικούς αυτουργούς)….» δήλωσε ο Alexandre Zakhartchenko κατά τα εγκαίνια.
Commandant Givi
Hommage aux héros du Donbass
Το β΄μνημείο εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα στο à Rostov-sur-le-Don, στη Ρωσία και είναι αφιερωμένο σε όλους τους ρώσους εθελοντές που όπως ο   Motorola ακολούθησαν την καρδιά τους και τις πεποιθήσεις τους και ήρθαν να βοηθήσουν το  Donbass κι να το υπερασπιστούν κατά του ουκρανικού στρατού το 2014.
Monument dédié aux héros du Donbass
Ο Alexandre Zakhartchenko ευχαρίστησε τους κατοίκους του Rostov για την υποστήριξή τους στι ςπιο δύσκολες στιγμές και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους εθελοντές.
« Αδέρφια μου, ευχαριστώ για το γεγονός ότι χιλιάδες πρόσωπα προερχόμενα από κάθε γωνιά της Ρωσίας απάντησαν στη δυστυχία μας το  2014…» δήλωσε.
Monument dédié aux héros du Donbass
Απαντώντας στους δημοσιογράφους ο  Alexandre Zakhartchenko είπε ότι « καθήκον μας είναι ν αθυμόμαστε όλους αυτούς που πολέμησαν για την πίστη και την αλήθεια όλους αυτούς που πέθαναν για τα κοινά ιδανικά μας.Χωρίς παρελθόν δεν θα έχουμε μέλοον ».
Ο Alexandre Zakhartchenko επιβεβαίωσε τη σύλληψη σχεδόν όλων των υπευθύνων για το θάνατο του διοικητή Motorola.
« Σύντομα το Υπ.Εσωτερικών της RPD θα κάνει μια δήλωση για την πρόοδο στην έρευνα του θανάτου του Arsen Pavlov.Όλοι αυτοί που ενέχονται στο θάνατό του συνελήφθηκαν εκτός ενός προσώπου.Γι αυτό το λόγο ο επικεφαλής του υπουργείου εσωτερικών θα κάνει μια δήλωση », ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κράτους.agoravox 17.10.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες