Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: «Πατέρας» σκότωσε την κόρη του γιατί... δεν είχε καθαρίσει το δωμάτιό της (φωτό)


Όταν ένα παιδί «ξεχνάει» να καθαρίσει το δωμάτιό του, η πιο βαριά τιμωρία που μπορεί να έρθει στο νου ενός φυσιολογικού γονέα είναι... να του απαγορέψει τη βόλτα. Ένας «πατέρας» όμως σε προάστιο του Κλίβελαντ είχε... διαφορετική άποψη.
Μία μοναδική -κυρίως για το αίτιο- υπόθεση στα εγκληματολογικά χρονικά διερευνά η αμερικανική αστυνομία σε προάστιο του Κλίβελαντ, καθώς ένας πατέρας εκτέλεσε την κόρη του ενώ κοιμόταν, διότι το κορίτσι δεν είχε... καθαρίσει το δωμάτιό του!

Όπως ανέφερε ο πατέρας κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, εξέλαβε τη στάση της κόρης του ως «έλλειψη σεβασμού» προς το πρόσωπό του και «παραβίαση των κανόνων του σπιτιού».
Ο Τζαμάλ Μανσούρ από το προάστιο του Κλίβελαντ, Ρόκι Ρίβερ, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για την αποτρόπαια πράξη του και καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης. Ο 64χρονος πατέρας είχε αρνηθεί τις κατηγορίες πριν από έναν χρόνο, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας της 27χρονης κόρης του.


Όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας, ο Μανσούρ δήλωσε ότι η κόρη του δεν σεβόταν τους κανόνες του σπιτιού και για τον λόγο αυτόν προμηθεύτηκε ένα όπλο, ώστε τουλάχιστον να επιδείξει σεβασμό σε αυτό!
Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν «εκτέλεσε» την 27χρονη, αλλά ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους στο δωμάτιο, σε μία προσπάθεια να καταρίψψει την κατηγορία του «προμελετημένου εγκλήματος».
Κατά την απολογία του στην τελευταία πράξη της δίκης, ο 64χρονος πατέρας ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως εύχεται να ήταν εκείνος νεκρός.pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες