Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του Cabaret στο Παλλάς! [pics]

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του Cabaret στο Παλλάς! [pics] | tlife.gr

Την αυλαία σήκωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Παλλάς το Cabaret και ο Τάκης Ζαχαράτος με την Τάμτα παρουσίασαν ένα μοναδικό θεατρικό θέαμα κλέβοντας τις εντυπώσεις. Εντυπωσιακά, σκηνικά, ξεχωριστές ερμηνείες και μια παράσταση με γρήγορο ρυθμό και αποκαλυπτικές εμφανίσεις από την Σάλι Μπόουλς που υποδύθεται η Τάμτα, απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του
κοινού. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός όμως, ήταν και ο Τάκης Ζαχαράτος στο ρόλο του Κομπέρ!
Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Άντα Παπανδρέου, η Έλλη Στάη, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Αγγελική Νικολούλη, η Τζένη Μπότση, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η φωτογράφος Calliope και πολλοί ακόμη.
Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.
   To Cabaret παρουσιάζεται σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!
Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.
Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.
Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:
Έλλη Στάη
Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους
Άντα Παπανδρέου, Μανώλης Παντελιδάκης
Νικολέττα Καρρά
Αγγελική Νικολούλη
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Η φωτογράφος Calliope με τον σύζυγό της Χρήστο Καρβούνη
Τζένη Μπότση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά
Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη
Γκαλένα Βελίκοβα
Σόφη Ζαννίνου
Λουκίλα Καρρέρ, Μίμης Πλέσσας
Μπομπ Κατσώνης και Ευριδίκη
Ανθή Σαλαγκούδη
Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης
Πέγκυ Σταθακοπούλου
Τζούλη Μασσίνο
Χριστίνα Πολίτη
Λόλα Νταϊφά
Σίσσυ Φειδά
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Στέλιος Κουδουνάρης
Νίκος Γεωργιάδης, Στέλλα Γιαμπουρά
Κατερίνα Κούκα
Δέσποινα Μοιραράκη, Σίσσυ Φειδά
Σοφία Κουρτίδου
Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες