Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Διαμαρτυρία για τα διόδια

rio08

Μικροένταση και αποχώρηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινού έξω από τη φιλοτελική έκθεση - Παρόντες στη συγκέντρωση οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε από κατοίκους του δήμου Ναυπακτίας το πρωί του Σαββάτου στο κατάστρωμα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με σύνθημα τη μείωση των διοδιών διέλευσης.

Οι κάτοικοι «πάτησαν» για πρώτη φορά γέφυρα και με μια δυναμική παρουσία στο περιθώριο της φιλοτελικής έκθεσης που ξεκινά σήμερα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας από φιλοτελικούς συλλόγους και την περιφερειακή διοίκηση των ΕΛΤΑ, απαιτούσαν την μείωση των διοδίων της γέφυρας.Στο χώρο υπήρχε και παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση.
Στην κινητοποίηση παραυρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας Σιαμαντάς, Κοτσανάς και Σύψας, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις με καλεσμένους της εκδήλωσης που προσέρχονταν στην εκδήλωση. Αξίζει να αναφερθεί,ότι υπό την πίεση των παρευρισκόμενων,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κ.Σπαρτινός υποχρεώθηκε να αποχωρήσει, ενώ λίγο πριν την έναρξη των εγκαινίων της έκθεσης οι κάτοικοι αποχώρησαν ειρηνικά.

Κινητοποιση κατοικων στη γεφυρα 9.6.2018


rio08-1
rio08-2
rio08-3
Πηγή: www.nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες