Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Οι φυλές πιέζουν να μπει ο συριακός στρατός στο Μanbij. Ήδη του παρέδωσαν τον έλεγχο περιοχής ασφαλείας και το φράγμα Tishrin στα ΝΑ του Manbij.


Οι ελίτ των φυλών στη Βόρεια Συρία έχουν ξεκινήσει να παίρνουν πρακτικά μέτρα για να
παραδώσουν την περιοχή Manbij / Iεράπολις  στο Συριακό Στρατό, καθώς οι αμερικανικές και τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις αύξησαν την εμπλοκή τους στην περιοχή.
Ο αραβόφωνος ιστότοπος ειδήσεων al-Ahad ανέφερε ότι οι ελίτ από διάφορες φυλές στην πόλη Manbij προσπαθούν έντονα να πείσουν την κυβέρνηση της Δαμασκού να εισέλθει στον Manbij.
Προσθέτει επίσης ότι οι άμαχοι του Μanbij είναι εξοργισμένοι από τις βαρβαρότητες των κατακτητών και την παρουσία τους στην περιοχή τους.
Οι πηγές των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με τους αντιφρονούντες στη Συρία ανέφεραν την Πέμπτη ότι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Συρίας και αρκετοί αξιωματούχοι του στρατιωτικού συμβουλίου του Manbij πραγματοποίησαν συνάντηση για το μέλλον της πόλης.
Πρόσθεσαν ότι οι δύο πλευρές ανέθεσαν στις στρατιωτικές δυνάμεις της Συρίας τον έλεγχο μιας περιοχής ασφαλείας στο Manbij καθώς και του φράγματος al-Shahba (Tishrin) Νοτιοανατολικά της πόλης, σημειώνοντας ότι μπορεί να ανοίξει το έδαφος για τον πλήρη έλεγχο του στρατού πάνω στο Manbij.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες