Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Τα χρέη στο τζόγο όπλισαν τον δολοφόνο και αυτόχειρα στο έγκλημα που σόκαρε την Ξάνθη!

Τα χρέη στο τζόγο όπλισαν τον δολοφόνο και αυτόχειρα στο έγκλημα που σόκαρε την Ξάνθη!
Συγκλονίζουν τα μυστικά που κρύβονταν πίσω από τη διπλή τραγωδία στη Ξανθη για μεγάλο χρέος του δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος λέγεται πως είχε μπλέξει στα
αδυσώπητα γρανάζια του διαδικτυακού τζόγου.
Φως στο διπλό μυστήριο έριξε η βαλλιστική εξέταση στο όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο 54χρονος γόνος πασίγνωστης οικογένειας με κοσμηματοπωλεία, που -αντίθετα με ό,τι φαινόταν αρχικά- ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή την περασμένη Τρίτη.
Ο κάλυκας από τη μία και μοναδική σφαίρα που είχε δεχτεί κατάστηθα ο Δαλακούρας και διαπέρασε την καρδιά του δεν είχε βρεθεί στο γραφείο του όταν η κόρη του ανακάλυψε το πτώμα του.
Βρέθηκε, όμως, στο σπίτι του 54χρονου Αγκόπ Μπαλατλιάν, όταν ο πατέρας δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες αργότερα!
Μάλιστα, χρησιμοποίησε το ίδιο όπλο, ένα τροποποιημένο πιστόλι τύπου Glock των 9 χιλιοστών, που προέρχεται μάλλον από τη μαύρη αγορά της Τουρκίας και τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τα συχνά πηγαινέλα του στην Κωνσταντινούπολη.
Έπειτα από αυτό, οι αστυνομικοί που εξέταζαν παράλληλα τις δύο υποθέσεις είχαν μόνο να αναζητήσουν το κίνητρο του εγκλήματος και της αυτοκτονίας του δράστη, καθώς ήταν γνωστό πως είχε πολύ καλές σχέσεις με το θύμα, με το οποίο ήταν και κουμπάροι.
Αν και η κοινή αίσθηση ήταν πως δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα, φαίνεται πως τελικά ο ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη Μπαλατλιάν είχε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα εξαιτίας της ενασχόλησής του με τον διαδικτυακό τζόγο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατατέθηκαν στους αστυνομικούς και δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso ο δράστης και αυτόχειρας είχε πέσει στα δίχτυα του εθισμού και φέρεται ότι ξόδευε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι είχε δανειστεί σημαντικό ποσό από τον Δαλακούρα και μάλιστα του είχε δώσει ως ενέχυρο διαμάντια από το οικογενειακό κοσμηματοπωλείο, τα οποία όμως έπρεπε πάση θυσία να πάρει πίσω.
Οι ίδιες μαρτυρίες, που εξετάζονται προσεκτικά, λένε ότι δεν είχε το απαραίτητο ποσό για να ξεπληρώσει το δάνειο και ο ασφαλιστής αρνιόταν να του επιστρέψει το ενέχυρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε απόγνωση.usay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες