Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Μια δηλωση του ιστορικου διοικητικου στελεχους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ Γιαννη Βερβιτα βαζει φωτια στο ελληνικο Μπασκετ!!!!!

Βερβίτας: «Δεν υπάρχει ιερό και όσιο. Αν βγάλει η ΕΟΚ δελτίο στον Θ. Μπαζίνα δεν έχουμε θέση στο μπάσκετ, να έλθουν να αναλάβουν τον Απόλλωνα»


Βερβίτας: «Δεν υπάρχει ιερό και όσιο. Αν βγάλει η ΕΟΚ δελτίο στον Θ. Μπαζίνα δεν έχουμε θέση στο μπάσκετ, να έλθουν να αναλάβουν τον Απόλλωνα»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορει σε ολα τα αθλητικα στεκια της Πατρας η πληροφορια οτι
η ΕΟΚ θα εκδώσει δελτίο του παικτη του Απολλωνα Πατρας Θάνου Μπαζίνα στον Προμηθέα.  Με αφορμή αυτή λοιπον την πληροφόρηση το ιστορικο στελεχος του Απολλωνα Γιάννης Βερβίτας εκπροσωπώντας την μελανόλευκη διοίκηση δήλωσε: «Απ' ότι φαίνεται, δεν υπάρχει πλέον ιερό και όσιο στο χώρο του αθλητισμού και κάθε ίχνος νομιμότητας έχει εξαφανιστεί και στο άθλημα του μπάσκετ, όπου έχουν καταρρακωθεί τα πάντα, όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά.
Είναι άξιο απορίας το πώς η Ομοσπονδία θα βγάλει το δελτίο σε ένα δικό μας αθλητή, που είναι στις τάξεις μας από ηλικίας 7 ετών μέχρι και σήμερα μέσα από μια απόφαση της όποιας επιτροπής, χωρίς καν να μας καλέσει για να ακούσει τις απόψεις και θέσεις μας.

Αν τελικά όντως συμβεί αυτό, τότε εμείς νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως δεν έχουμε θέση στο μπάσκετ κάτω από αυτές τις συνθήκες και καλό θα είναι να σηκωθούμε και να φύγουμε, να πάμε στα σπίτια μας.Και παράλληλα, να έλθουν αυτοί που ηγούνται στο άθλημα τοπικά και πανελλήνια για να αναλάβουν τις τύχες του Απόλλωνα και του οποιουδήποτε άλλου σωματείου, αφού παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις, που είναι ντροπή και μόνο για τους εμπνευστές τους».
Νομιζουμε οτι αυτα που δηλωσε ο Γιαννης Βερβιτας χρηζουν διερευνησης απο τις αρμοδιες αθλητικες και δικαστικες αρχες και στην υποθεση θα πρεπει να πεσει απλετο  φως γιατι οι φημες που κυκλοφορουν και τα σχολια που γινονται δεν ειναι καθολου κολακευτικα για το μπασκετ  και τον ανώτατο διοικητικό οργανισμό για την καλαθοσφαίριση στην  Ελλαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες