Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ισραήλ, ΗΠΑ, Φανάρι ασκούν αφόρητες πιέσεις στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για να συλειτουργήσει με τους σχισματικούς επισκόπους της νεοσύστατης  »Εκκλησίας » Ουκρανίας.

Patriarch Theophilos III of Jerusalem. Photo: st.rublev.com
O Alexander Drabinko κι άλλοι “επισκόποι” του νεοσύστατου από το Φανάρι Σχισματικού Κλάδου που το ονομάζει εκκλησία σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ για τη μεγάλη γιορτή των
Θεοφανείων το Γενάρη στις 19 και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δέχεται σοβαρές πιέσεις να συλλειτουργήσει μαζί τους αναφέρει πηγή από το Πατριαρχείο.
Ο Drabinko είναι ένας από τους 2 επισκόπους που αποστάτησαν από την Κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας για να ενταχθεί στο μόρφωμα Φαναρίου στην αντικανονική  “ενωτική Σύνοδο” στις 15/12/18.
Μέχρι τώρα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν συμφώνησε να δεχθεί και να συλειτουργήσει με τις σχισματικές αντιπροσωπείες ωστόσο είναι δύσκολο να πούμε με τα βεβαιότητας τι θα αποφασίσει λόγω της πίεσης στην Εκκλησία της Ιερουσαλήμ που προέρχεται από πολλές πλευρές Κωνσταντινούπολη, Ισραήλ, Αμερική αναφέρει το orthochristian στις 11/1/19.
Χθες πήγε και ο μητροπολίτης Volokolamsk ο Ιλαρίωνας ο Υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Ρωσίας στα Ιεροσόλυμα….Στις 10/1/2019,ο μητροπολίτης Hilarion του Volokolamsk, συνάντησε τον Πατριάρχης Θεόφιλο III….
L’image contient peut-être : 5 personnes, personnes debout
L’image contient peut-être : 1 personne, assis et debout
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες