Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μαρτυρία μητέρας θύματος από κοροναϊό: Ο γιός μου “ψηνόταν” 20 μέρες και κανένα νοσοκομείο δεν τον δεχόταν…

 Μαρτυρία μητέρας θύματος από κοροναϊό: Ο γιός μου “ψηνόταν” 20 μέρες και κανένα νοσοκομείο δεν τον δεχόταν…

Mετά την περίπτωση της 40χρονης από την Καστοριά, που έσβησε επειδή συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των ειδικών, άλλη μια περίπτωση αναδεικνύει την ανεπάρκεια της προσέγγισης “μένουμε σπίτι” χωρίς τεστ και σωστή αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης.

Αυτό αναδεικνύεται από τη συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 52χρονου (στο δελτίο του Star Channel ) που, αν και απόλυτα υγιής όταν νόσησε, έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από 11 μέρες διασωλήνωσης στο Αττικό νοσοκομείο, εξέλιξη που μεταφέρει σε ρεπορτάζ του το katiousa.gr.
Όπως αναφέρει η μητέρα του, ο γιος της “ψηνόταν στον πυρετό” και “χτύπαγε 40άρια” για 20 μέρες, ωστόσο κανένα νοσοκομείο δεν το έκανε δεκτό μέχρι που κατόπιν της επιμονής του πραγματοποιήθηκε το τεστ για κορονοϊό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Αττικό.
“Ο γιος μου ψηνόταν στον πυρετό και τον έδιωχναν από το νοσοκομείο” καταγγέλλει η μητέρα του 52χρονου που έφυγε από τον κορονοϊό (VIDEO)
Εκεί μετά από 4 μέρες η κατάσταση του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί, σε στιγμή που όπως φαίνεται ήταν ήδη αργά. Ο άντρας έσβησε ολομόναχος και η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του ήταν με γραπτό μήνυμα όπου εξηγούσε πως δεν μπορεί να μιλήσει, μια μέρα πριν ξεψυχήσει.
Μάλιστα, ο ίδιος, υποψιαζόμενος ότι έχει κορονοϊό, απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό που εμφανίστηκε καθησυχαστικός και του συνέστησε να περιμένει. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις επίσημες ενημερώσεις του Υπουργείου Υγείας, ιδιαίτερα μετά τις επικρίσεις για το θάνατο της 40χρονης, συστάθηκε “συνεχής επικοινωνία” με προσωπικό γιατρό.
Όλα αυτά τη στιγμή που αρκετοί ιδιώτες έχουν κλείσει τα ιατρεία τους και συνολικά δεν επαρκούν τα μέσα προστασίας τους για την εξέταση ασθενών, με αποτέλεσμα η συνηθέστερη πρακτική να είναι οι τηλεφωνικές διαγνώσεις.libre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες