Κυριακή 3 Μαΐου 2020


Υπουργός Ανάπτυξης διαφημίζει μάσκες στο twitter...


Σε μία ακόμα «καινοτομία» προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς αυτή τη φορά διαφημίζει «καλές και όμορφες υφασμάτινες μάσκες παραγόμενες στην Ελλάδα», συγκεκριμένης εταιρείας μέσω του λογαριασμού του στο twitter, προκαλώντας πλήθος σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.
«Με μία απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο πάντως βρίσκεις...
καλές και όμορφες υφασμάτινες μάσκες παραγόμενες στην Ελλάδα μάλιστα. Θα τα καταφέρουμε» αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναρτώντας παράλληλα σύνδεσμο που οδηγεί στην αγορά μάσκας πολλαπλών χρήσεων συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία μάλιστα από αρχική τιμή 3,90 ευρώ πωλείται μόνο στην τιμή των 3,82 ευρώ!


Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή του προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων, με αρκετούς χρήστες να ρωτούν τον υπουργό κατά πόσο η «τοποθέτηση προϊόντος» και μάλιστα συγκεκριμένης εταιρείας συνάδει με την υπουργική του ιδιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αδ. Γεωργιάδης είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη ανάρτηση για μία ακόμα εταιρεία, την ώρα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί με την «υποχρεωτική χρήση μάσκας» και τα επαπειλούμενα πρόστιμα των 150 ευρώ για τη μη χρήση της.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες