Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

 

«Έφυγε» από κορωνοϊό ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της «Oxford Company»

newsbreak

Ο 62χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης


Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας, έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού

Ο 62χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ήταν

συνιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», η οποία ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1991 στο Βόλο και επικεντρώθηκε στο ανδρικό πουκάμισο. Πήρε δε το όνομά της από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα «Oxford», το οποίο και ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες της λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος, της οποίας ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος, όπου αναφέρονται τα εξής: «Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει ότι η απώλεια του Χρήστου Τσόλια «αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους».

Συντετριμμένη

Συντετριμμένη από το θάνατο του επιχειρηματία, η σύζυγός του, Έφη Παπαγιώτα-Τσιόλια, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, αποχαιρετώντας τον με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Μ’αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες