Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Επίθεση με βαριοπούλες στην εισπρακτική εταιρεία Paladino SA

Επίθεση με βαριοπούλες στην εισπρακτική εταιρεία Paladino SA

Επίθεση με βαριοπούλες στην εισπρακτική εταιρεία Paladino SA.

Από τα πιο κακόφημα επαγγέλματα στη συνείδηση του λαού είναι αυτό του εισπράκτορα χρεών. Όποια μορφή και να έχει, από τους μπράβους ενός τοκογλύφου, του φοροεισπράχτορα, έως τα γυαλιστερά γραφεία των τηλεφωνικών κέντρων των σημερινών εισπρακτικών εταιρειών, ο εισπράκτορας χρεών είναι μια κοινά αποδεκτά μισητή φιγούρα.

Κι από πάντα οι «επαγγελματίες» του είδους βγάζουν τα χρήματά τους ως μερτικό από όσα, με απειλές, κατορθώνουν να απομυζήσουν από αδύναμους και φοβισμένους που κινδύνευαν να χάσουν τα πάντα.

Οι εισπρακτικές είναι το σημείο που οι παραδοσιακές υπηρεσίες της μαφίας συναντούν τις ανάγκες του

σύγχρονου κράτους. Καθόλου τυχαία όποια πέτρα σηκώσεις στην ιδιοκτησία των μεγάλων εισπρακτικών, θα βρείς από κάτω ανθρώπους της εξουσίας και άμεσα ή έμμεσα καθωσπρέπει επιχειρηματίες άλλων κλάδων.

Και γύρω από αυτούς τους μεγάλους ένα κοπάδι κοράκια από δικηγορικά γραφεία και κόσμο στα όρια νομιμότητας και παρανομίας.

Είναι πολλά τα λεφτά που πρέπει να μαζευτούν από τον φτωχό κόσμο και τώρα που η κρίση με τον covid μετατρέπεται σε οικονομική και νέα μνημόνια έρχονται, οι εσωτερικοί δανειστές και κυρίως οι τράπεζες θα τραβήξουν το σκοινί ακόμα περισσότερο.

Έχουμε ακούσει τόσα και τοσα για το τι μέσα χρησιμοποιούν για να πάρουν πίσω χρωστούμενα.

Βλέπουμε το κράτος να μας κοροϊδεύει με δήθεν νομοσχέδια για να περιορίσει την όχληση από αυτές τις εταιρείες του, την ίδια ώρα που ό,τι και να κάνει μια εισπρακτική σε οφειλέτη δεν έχουν καν δυνατότητα να την κλείσουν.

Ξέρουμε που θα οδηγήσει το πρόγραμμα των τραπεζών να ξεφορτωθούν τα κόκκινα δάνεια. Πίεση για εισπράξεις και πλειστηριασμοί, αυτό είναι το σκηνικό του επόμενου καιρού.

Ο λαός πρέπει να απαντήσει και αργά ή γρήγορα θα το κάνει.

Στοχοποιούμε τις εισπρακτικές εταιρείες όπως κάθε παράσιτο κράτους και αφεντικών αδιάκοπα, επίμονα, επιθετικά.

Ας μην είναι μια δύσκολη περίοδος η επόμενη μόνο για τους φτωχούς που σηκώνουν το τηλέφωνο και ακούν να τους απειλούν εισπράκτορες για χρέη.

ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟN ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

Αναδημοσίευση από Indymedia με το βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες