Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στριπτιζ μπροστά στον Ομπάμα για στοίχημα 1.000.000 $ από Έλληνα εκατομμυριούχο



Αν ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ κρατήσει το λόγο του, τότε ο άνδρας που ξεγυμνώθηκε χθες μπροστά στον πρόεδρο Ομπάμα, θα κερδίσει 1.000.000 δολάρια. Πρόκειται για τον 24χρονο Juan James Rodriguez ο οποίος έκανε στρίκιγκ ενώπιον του προέδρου κατά την διάρκεια διαδήλωσης στη Φιλαδέλφεια....


Ο Δαυίδ είναι ένας μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος, και ασχολείται με τη ναυτιλία και τις εμφιαλώσεις. Είναι γνωστός για τα καλαμπούρια και τις φάρσες που στήνει πληρώνοντας τρίτους.
Τον περασμένο Αύγουστο η εφημερίδα SUN ανακοίνωνε πως ένας «τρελός δισεκατομμυριούχος» προσφέρει $1 εκατομμύριο στον πρώτο που θα ξεγυμνωθεί μπροστά στον Αμερικανό πρόεδρο. Ο μόνος όρος που έθετε είναι ο στρίκερ να γράφει στο στήθος του το όνομα του ιστότοπου Battlecam.com.
Επικοινωνήσαμε σήμερα τηλεφωνικά με τον Δαυίδ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη προσφορά, και δήλωσε πως «μόλις δω το βίντεο και επαληθευτεί. δεν θα στείλω επιταγή, αλλά μετρητά». Όπως μας ενημέρωσε, οι όροι του «στοιχήματος» του λένε πως ο γυμνός θα πρέπει να είναι σε απόσταση ακοής και μέσα στο οπτικό πεδίο του προέδρου, και πως θα πρέπει να φωνάξει δυνατά το όνομα Battlecam.com έξι φορές.
Δυο άνδρες που συμμετείχαν στο περιστατικό, ο Glen Zolar και ο Joey “Boots” Bassolino, μας επιβεβαίωσαν πως ο Rodriguez κάλυψε όλες τις απαιτήσεις που έθεσε ο Δαυίδ. Ο Zolar διαχειρίζεται τον ιστότοπο battlecam.com και ο Bassolino βιντεοσκόπησε το περιστατικό του στρίκιγκ. Και οι δυο συμφωνούν πως οι όροι του Δαυίδ καλύφτηκαν, και αναμένεται η πληρωμή των χρημάτων. Ο Rodriguez προς το παρόν κρατείται από την αστυνομία της Φιλαδέλφειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες