Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τα Ρωμαϊκά "όργια" της Μυκόνου...


Ο πιο γνωστός φωτορεπότερ για τις σχέσεις του με μεγάλα ονόματα της ελληνικής αλλά και ξένης show biz, ακούει στο όνομα Λάκης Γιακουμής.
Ίσως ο μοναδικός Έλληνας φωτορεπόρτερ που έχει ελεύθερη είσοδο στα μεγαλύτερα event  Ελλάδας και Ευρώπης . Μια προσωπικότητα ευγενική με στοιχεία γαλαζοαίματου, ενός πραγματικού τζέντλεμαν.
Ο Λάκης Γιακουμής έχει...
ζήσει τόσα πολλά μέσα από τον φωτογραφικό του φακό που ο καθένας θα τον ζήλευε. Σπάνια μιλάει για τις στιγμές  που έχει ζήσει, για να μην τον παρεξηγήσουν. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ανοίγει την καρδιά του αποκλειστικά στο streetpress  και δεν διστάζει να αναφερθεί για τα ρωμαϊκά πάρτι της Μυκόνου που λάμβαναν χώρα σε βίλλες με αυστηρά ειδική πρόσκληση. Μοντέλα γυμνά με φρούτα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους πάνω σε τεράστιους δίσκους  και τους «σκλάβους» να μεταφέρουν το «φαγητό», με κοσμικές κυρίες των Αθηνών αλλά και κυρίους ντυμένοι αυτοκράτορες να… τσιμπολογούν. Στο πάρτι ήταν καλεσμένοι: ο ηθοποιός Αλ. Μ., ο γνωστός δημοσιογράφος  Ζ. Χ και πολλοί άλλοι.
Δημ/φος:  «Είστε ο άνθρωπος όπου έχει πάει σε πολλά  prive κοσμικά πάρτι, όπου για πολλούς η πόρτα είναι κλειστή.»
Λ. Γιακουμής: «Είναι επειδή έχω την συμπάθεια πολλών βέβαια έχω την αντιπάθεια κάποιων άλλων. Ένα από τα πάρτι, για να πιάσουμε τον Ελλαδικό χώρο, είχε γίνει πριν πολλά χρόνια στην Μύκονο. Έκανε τότε ένας πολύ διάσημος αρχιτέκτονας στην βίλλα του στο Πλατύ Γιαλό στην Μύκονο ένα πάρτι με θέμα την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και είχε καλέσει όλη την αφρόκρεμα των Αθηνών αλλά και Ευρώπης.»
Δημ/φος: Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι;
Λ. Γιακουμής: «Κυρίες και κύριοι που βρίσκονται ακόμη και σήμερα στην ελίτ των οικονομικά ισχυρών. Γνωστά μοντέλα από Ελλάδα αλλά και εξωτερικού ήταν ξαπλωμένα πάνω σε τεράστιους δίσκους και γυμνασμένοι άνδρες μοντέλα της μετέφεραν στις παρέες…»
Δημ/φος: Μιλάμε για όργια;
Λ. Γιακουμής: «Μην το παίρνεις έτσι ακριβώς… απλά ήταν γυμνές καλυμμένες με φρούτα. Ήταν το φαγητό των Ρωμαίων.»

Δημ/φος: Υπήρχαν κάποιοι που ξέφυγαν στο πάρτι αυτό;
Λ. Γιακουμής: «Ως συνήθως  οι Έλληνες είναι αυτοί που ξεφεύγουν, ακόμη και εγώ όταν έφυγα από το πάρτι αντιλαμβάνομαι ότι το μαγιό που φορούσα δεν… ήταν στην θέση του (γέλια), μάλλον από τον πολύ χορό θα μου έπεσε.»
Δημ/φος: Σήμερα που μιλάμε γίνονται τέτοια πάρτι;
Διαβάστε περισσότερα…

streetpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες