Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

. Πυρά Παναγιωτακόπουλου κατά “νεόκοπων κυβερνητικών”

Πυρά κατά Ραγκούση, Βενιζέλου και Λοβέρδου εξαπολύει ο Γιώργος Παπαγιωτακόπουλος της “Αριστερής Πρωτοβουλίας”. Σε δήλωση του με τίτλο «προς νεόκοπους κυβερνητικούς», χαρακτηρίζει άβουλη την κυβέρνηση και την κατηγορεί πως δεν έχει σχέδιο για να βγάλει την χώρα από την κρίση.
Αφήνει αιχμές:
*Εναντίον του Γιάννη Ραγκούση για τον τρόπο που χερίστηκε το θέμα των ταξί . “Και το ερώτημα είναι, γνώριζε ο κ. Ραγκούσης ως νεαρός αναρριχώμενος πολιτικός, επειδή ήταν πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, το περιεχόμενο του Π.Δ.; Ήταν ή δεν ήταν μέχρι πρότινος ένας εκ δυο – τριών βασικών σχεδιαστών της κυβερνητικής πολιτικής και της εφαρμογής της; Συμμετείχε ή όχι στο υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον προκάτοχό του; Οι αποφάσεις των υπουργών εκφράζουν την κυβέρνηση ή τις πεποιθήσεις του; Και τελικά τι προέχει η συλλογική κυβερνητική απόφαση ή το ατομικό γινάτι; Καιρός να καταλάβουν πλέον οι «άκαπνοι πολιτικοί» ότι το υπούργημα δεν κάνει τον υπουργό αλλά ο υπουργός υπηρετεί εκ της θέσεως του το δημόσιο συμφέρον.»

*Εναντίον του Ευ. Βενιζέλου για την «επιλεκτική χρεοκοπία». «Οι λεκτικές της εξηγήσεις, επιμελημένα ατυχείς, μας προετοιμάζουν για το χειρότερο, ενώ η εικόνα της υπερβαίνει τα όρια της αποσυντονισμένης ορχήστρας και οι υπουργοί της συναγωνίζονται στην κακοφωνία με μοναδικό σκοπό να δηλώσουν την πολιτική τους παρουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες τόσο στην οικονομία όσο και στην επιδείνωση της καθημερινότητας του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού».
*Εναντίον του Α. Λοβέρδου με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην «Realnews» κάνοντας λόγω για προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες. «Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, αφού «γνωμάτευσε» εκ των υστέρων για το «λεφτά υπάρχουν», απείλησε ότι η Κυβέρνηση μπορεί και να φύγει! Ξεχνώντας προφανώς ότι δεν είναι αυτός που αποφασίζει αλλά και αποδεικνύοντας ότι ελάχιστα λογαριάζει την ετυμηγορία και τη σαφή εντολή του Ελληνικού Λαού στις εκλογές του 2009. Τι δικαιολογία να αναζητήσει όμως κανείς για όσους ανακαλύπτουν σήμερα, προεκλογική δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ; Ίσως η καθημερινή προσπάθεια για την καλλιέργεια του προσωπικού τους προφίλ να είναι σημαντικότερη προτεραιότητα από την προσφορά στον τόπο και την Κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες