Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αστυνομικοί πήγαν στο γλέντι για έλεγχο και «έφαγαν» μπαλωθιές!



Αυτό δεν είναι έθιμο....εφιάλτης είναι!
Τρεις αστυνομικοί τραυματιστήκαν ελαφρά από επίθεση με ρόπαλα και σίδερα, κατά την μετάβαση τους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε γλέντι κτηνοτρόφων στο Ζαρό Ηρακλείου, μετά από καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι κτηνοτρόφοι που γλεντούσαν στη διάρκεια κουράς προβάτων άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα και όταν περίοικοι κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, εποχούμενες περιπολίες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και Αστυνομικών της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Μεσσαράς μετέβησαν στον χώρο για έλεγχο.

Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, 30 άτομα κινήθηκαν εναντίον τους, κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και σίδερα, για να εμποδίσουν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τριών αστυνομικών. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έριξαν εκφοβιστικές βολές, με αποτέλεσμα οι δράστες να υπαναχωρήσουν.

Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν.

Το πρωί στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες