Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ε. Πετρουλάκη: Το ωραιότερο σώμα της showbiz με μαγιό!

 



Εάν υπάρχει ένα σώμα που μπορεί να χαρακτηριστεί "θεϊκό", τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα της Ελένης Πετρουλάκη! Κάθε φορά που τη βλέπουμε με μαγιό είναι πιο εντυπωσιακή, σαν να μην την αγγίζει ο χρόνος...
Στη γενέτειρά της βρίσκεται εδώ και είκοσι περίπου μέρες η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τις τέσσερις κόρες της, την 6χρονη Άννα Μαρία, τις 4χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και τη μόλις ενός έτους Ηλιάννα. Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την εντυπωσιακή γυμνάστρια στην παραλία στον Μακρύ Γιαλό, όπου βρίσκεται και το πατρικό της σπίτι.


«Ευτυχώς, αυτή η παραλία είναι κατάλληλη για παιδιά. Τα κορίτσια είναι όλη μέρα στη θάλασσα, παίζουν και τρώνε πολύ κρητικό φαγητό. Οι δίδυμες είναι λίγο πιο ζωηρές», είπε στο "ΟΚ!" η ίδια. Ο σύζυγός της Ίλια Ίβιτς παρέμεινε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη διάρκεια της παραμονή της στην Κρήτη, η Ελένη Πετρουλάκη συνδυάζει ξεκούραση και δουλειά, καθώς ασχολείται με τα γυρίσματα του διαδικτυακού καναλιού της, Asanatv.gr, το οποίο βρίσκεται στον αέρα εδώ και ενάμιση μήνα με βίντεο που αφορούν την υγεία, την ομορφιά και τη διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες