Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Βούδας και ο Βοσκός και οι “συνήθεις ύποπτοι”


Ο Βούδας, ο βοσκός, τα βιβλία και  το ημερολόγιο του Ακη  υποτίθεται θα προκαλούν σεισμό αποκαλύψεων και θα μας χαρίσουν υπερθέαμα.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα”, η «αποκρυπτογράφηση» του ημερολογίου αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό και δικαστικό σεισμό. Καλείται όλο το κοινό να τιμήσει την παράσταση και να πειστεί για την αγνότητα των “προθέσεων αυτοκάθαρσης” του πολιτικού συστήματος.  Μετά να στείλει τον εισαγγελέα  πουλά “πληροφορίες” τέτοιου είδους στην  φυλακή αφού ανοίξουν οι λογαριασμοί του.

Το Σενάριο είναι παλιό και χιλιοπαιγμένο ακόμη και σε ελληνικές ταινίες. Συλλαμβάνουν μια πουτάνα σε  παράνομο μπουρδέλο σε μια πόλη της επαρχίας, η οποία όμως  έχει “καρνέ” με τους πελάτες της οι οποίοι είναι αξιοσέβαστα μέλη της τοπικής κοινωνίας. Ακολουθεί ένας ποταμός λάσπης εναντίων όλων και στο τέλος η πουτάνα την γλυτώνει όπως και όλοι όσοι είναι στο καρνέ. Στο τέλος  ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Στα ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το ημερολόγιο με τα ορνιθοσκαλίσματα του πρώην υπουργού στο οποίο εστιάζονται πλέον οι εισαγγελικές έρευνες.
Δικαστικές πηγές ανώνυμα  εκτιμούσαν ως πολύ σοβαρές τις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου και δεν απέκλειαν να συσχετίζονται με παλιές υποθέσεις και να πραγματοποιηθεί και νέος γύρος απολογιών και άσκησης ποινικών διώξεων για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια. Και εδώ εμείς πρέπει να τσιμπήσουμε…
 Τώρα προσπαθούν ταυτοποιήσουν κάποια ονόματα πίσω από τα  nicknames Βούδας και Βοσκός :)
Κατά τα λοιπά στα ρεπορτάζ  που κυκλοφορούν αναπαράγεται  η γνωστή σαβούρα που υποτίθεται ότι εμπλέκονται Δημοσιογράφοι πολιτικοί και όλοι οι συνήθεις ύποπτοι  της μεταπολίτευσης όπως σε κάθε τέτοιοι τύπου θέμα .
Το δραματικό είναι ότι όλοι ισχυρίζονται ότι αντλούν πηγές από την δικαιοσύνη σημάδι ότι κάτι πάει πολύ λάθος στην Δημοσιογραφία ή στην Δικαιοσύνη
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ






















papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες