Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

MADONNA - ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Οι τελευταίες δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι η Madonna δεν είναι μόνο μια μουσική ιδιοφυία, αλλά και ένα δυνατό επιχειρηματικό μυαλό. 


Η σπουδαιότερη Diva του πλανήτη ξέρει ότι η λάμψη και η φήμη μπορεί να σβήσουν, η περιουσία της όμως θα μείνει. Από τις πολυτελείς κατοικίες στο Οχάιο, στο Beverly Hills, μέχρι το τελευταίο της σπίτι στη Νέα Υόρκη, η ατέλειωτη λίστα με τα ακίνητα της Madonna αποδεικνύει ότι θα γίνει ακόμη πλουσιότερη στις μέρες που έρχονται.  


Αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, η 53χρονη star (στις 16 Αυγούστου γίνεται 54) πούλησε το σπίτι της στο Λονδίνο για 40 εκατομμύρια δολάρια και απέκτησε ένα αρχοντικό κτήριο στη μεγαλοαστική περιοχή, Upper East στη Νέα Υόρκη. Η τιμή της αγοράς δεν έχει διαρρεύσει, αλλά το γεγονός ότι πλήρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή, μας δίνει μια ιδέα για το συνολικό ποσό. 


Η Madonna όμως έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη, ώστε να γίνει η κατάλληλη ανακαίνιση και να εγκατασταθεί υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας. Το κτήριο που υπήρξε συγκρότημα κατοικιών, έχει 13 υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, 9 τζάκια, επιμελημένο και καλά εφοδιασμένο κελάρι κρασιών στο υπόγειο και ιδιωτικό κήπο. Η διακόσμηση είναι κλασσική, με πολλές και ανεκτίμητες αντίκες και ζεστά και απαλά χρώματα. Πολύ κλασικό για μια μη κλασική persona, αλλά περί γούστου...queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες