Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η πρώην υπουργός που κλείστηκε σε μοναστήρι



Φαίνεται πως οι πολιτικοί θέλουν πάντα να χουν στραμμένα τα φώτα πάνω τους. Πρώην υπουργός κλείστηκε σε μοναστήρι μη μπορώντας να αντέξει την αδιαφορία του κόσμου....


Η πρώην υπουργός, πάλαι ποτέ πολύ δυνατό στέλεχος του κόμματος που χρόνια τώρα, από τη δεκαετία του 1980, υπηρέτησε, δεν άντεξε την περιθωριοποίηση. Δεν άντεξε η πρώην κυρία υπουργός την απαξίωση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες να επανέλθει με … ξένες … γαλλικές πλατφόρμες στα πολιτικά πράγματα αυτού του τόπου. Όταν, όμως, στο Παρίσι έμαθαν ότι σκόπευε να τους εκμεταλλευτεί (και εκεί δεν παίζουν) για να προωθήσει τα πολιτικά της σχέδια την «έκοψαν», έτσι απλά. Δεν τα κατάφερε, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό.
Δεν μέτρησε το γεγονός ότι επί χρόνια ήταν η εκλεκτή σε … υπερεθνικά σαλόνια. Εξυπηρέτησε άλλα συμφέροντα, αντίθετα με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Υπηρέτησε τα συμφέροντα των εντολέων της και έτσι ο ελληνικός λαός την έστειλε … πίσω, στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια των Αθηνών και ακόμη μακρύτερα … σε μοναστήρι.
Απογοητευμένη η πρώην υπουργός, από το γεγονός ότι ολοκλήρωσε πολιτικά τον κύκλο της αποφάσισε να απομονωθεί σε μοναστήρι για περίπου 15 ημέρες. Μετά έκανε μία βόλτα στο Λονδίνο, αλλά ούτε στους ευρωσκεπτικιστές είναι αρεστή.
Τουλάχιστον, πιθανολογούμε, ότι θα έκανε τα ψώνια της.


fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες