Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ! Έλληνες κροίσοι σε πάρτι οργίων στην Ελβετία!!! Πώς τους έκαναν τσακωτούς οι σύζυγοί τους;;;


ΣΟΚ! Έλληνες κροίσοι σε πάρτι οργίων στην Ελβετία!!! Πώς τους έκαναν τσακωτούς οι σύζυγοί τους;;;
Πήγαν για σκι και κατέληξαν στο... ξε-σκί! Τα παλιά τζάκια το γλέντησαν! Επιδόθηκαν σε όργια που δεν έμειναν μόνο σε... privè επίπεδο. Οι κύριοι της υπόθεσης δεν το γλέντησαν, βέβαια, μετά των συζύγων τους αλλά ούτε και στο Γκστάαντ όπου σκόπευαν να πάνε για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα αλπινικά σπορ κόβοντας μεθυστικά εντελβάις, αλλά στην «απροσδόκητα ζωηρή Ελβετίδα», όπως αποκαλούν τη Γενεύη.

Της ΕΛΛΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει εντελώς... αναίμακτα. Το... μηλαράκι της αμαρτίας το δάγκωσαν ξανά και έγιναν... robe de chambre στην κοσμοπολίτικη Γενεύη επιχειρηματίες «παλαιάς κοπής». Ενώ κατευθύνονταν για το Γκστάαντ (το «άντρο» του διεθνούς τζετ σετ το χειμώνα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις της υψηλής κοινωνίας) το ελικόπτερο... φρέναρε. Μια μηχανική βλάβη «ανάγκασε», λοιπόν, τους άρρενες να διανυκτερεύσουν στη Γενεύη και εκείνοι αντί να το ρίξουν στη σοκολάτα για την οποία φημίζεται η ελβετική πόλη, προτίμησαν να... ζαχαρωθούν διαφορετικά. Ότι το απόλαυσαν, το απόλαυσαν -δεν τίθεται ζήτημα-, την επομένη, ωστόσο, έπρεπε να βρουν ένα άλλοθι προκειμένου να βγουν λάδι στα μάτια των συζύγων τους. Πλην όμως, υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους!

Πανικός στις Άλπεις
Την ώρα που εκείνοι έκαναν διανυκτέρευση στη Γενεύη και επιδίδονταν σε όργια, οι πλατινέ σύζυγοί τους φορούσαν τις φόρμες τους και ετοιμάζονταν να κατέβουν τις χιονισμένες αλπινικές πλαγιές. Οι κύριοι, λοιπόν, απόλαυσαν... «κρεβατο-ιστορίες» παρέα με κοριτσόπουλα από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Λατινική Αμερική. Με Αργεντινές και Ρωσίδες λένε οι κακές γλώσσες ότι πέρασαν τη βραδιά τους και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου, που αποδείχθηκε υπέρ το δέον βολική, ό,τι έπρεπε για τις αταξίες των επιχειρηματιών.
Το gossip λέει επιπροσθέτως πως το νέο δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των ξανθών κυριών τους, οι οποίες, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που μάθαιναν για αταξίες των συζύγων τους. Των συζύγων που μάλλον δεν... πέταξαν κέρματα στο τεράστιο σιντριβάνι της Γενεύης, το Jet d'Eau, για να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους. Εξ ου και οι... καλοθελητές δεν έχασαν την ευκαιρία και πληροφόρησαν τις γυναίκες τους, που βαμμένες και ντυμένες στην τρίχα απολάμβαναν την καυτή σοκολάτα τους, αναμένοντας τους κυρίους. Μόλις εκείνοι επέστρεψαν επιτέλους, έγινε το έλα να δεις. Πανικός! Αυτήκοοι μάρτυρες υποστηρίζουν πως άκουσε τις κυρίες όλο το (chic) ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει. «Πρέπει να ακούστηκαν σε όλες τις Άλπεις», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, έγκυρες πηγές λένε ότι τα πνεύματα ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει και δεν αποκλείεται να σκάσουν βόμβες λίαν συντόμως...
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες