Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η Ελληνίδα που έκανε όργια με τον Clooney!!! Μπήκαμε στην πιο διάσημη λέσχη του sex με την Ελληνίδα πρόεδρο! Ποιοι celebrities βρίσκονται στην ατζέντα της;;;

Η Ελληνίδα που έκανε όργια με τον Clooney!!! Μπήκαμε στην πιο διάσημη λέσχη του sex με την Ελληνίδα πρόεδρο! Ποιοι celebrities βρίσκονται στην ατζέντα της;;;
Η «διεθνής βασίλισσα της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων» άλλαξε. Πλέον είναι «η βασίλισσα της ερωτικής διασκέδασης! Στόχος: Να ζήσουν οι πελάτες μου στιγμές απόλυτης ευδαιμονίας». Η Ελληνίδα Πελαγία, γνωστή στον παγκόσμιο χάρτη του σεξ ως η απόλυτη swinger -όπου «swinging» είναι η ανταλλαγή συντρόφων- ξεναγεί τη «News» στη δική της λέσχη οργίων: Μπήκαμε, είδαμε, ακούσαμε, με τα δέλεαρ να μας κλείνουν το μάτι, και σας παρουσιάζουμε μια ξεχωριστή soireé με την Πελαγία (που οργανώνει εδώ και δεκαπέντε χρόνια τα μεγαλύτερα όργια ανά τον πλανήτη) στη Νέα Υόρκη.

Της ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑΣ ΑΔΑΜΟΥ
Δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό της. «Η μάσκα είναι must, έτσι με έμαθαν όλοι. Αυτό δεν αλλάζει». Είναι γνωστό σε όσους ψάχνονται ερωτικά πως στα πάρτι τού «OLU» (το onelegupnyc.com είναι η επίσημη ιστοσελίδα της) συχνά συμμετέχουν και celebrities. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ, και μάλιστα σε αυτά έχει αναφερθεί η μεγαλύτερη... κουτσομπόλα του Χόλιγουντ Λιζ Σμιθ. Ονόματα όπως αυτά του Μπρους Γουίλις και του Μάθιου Μακ Κόναχι, και παλιότερα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Ομερτά! Η Πελαγία («το όνομά μου είναι ένα από τα υποκοριστικά της Αφροδίτης, σύμφωνα με το μύθο, γι' αυτό το επέλεξα», εξηγεί) δεν θα κατονομάσει κανέναν, αλλά θα πει: «Όντως υπάρχουν διάσημοι φαν τού «OLU», αλλά υπάρχει πελατειακό απόρρητο». Φειδωλή, περνάει στο «κυρίως πιάτο». Εξηγεί τι ακριβώς είναι το «OLU» (τα αρχικά μεταφράζονται σε «Οne Leg Up», δηλαδή «ένα πόδι σηκωμένο»).
«Η σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών!»
«Το "One Leg Up" είναι αφιερωμένο στο προμοτάρισμα της σεξουαλικής απελευθέρωσης των γυναικών. Δημιουργώντας ένα πεδίο όπου άντρες-γυναίκες μπορούν να εξερευνήσουν αβίαστα τις πτυχές του ερωτισμού και των φαντασιώσεών τους, προσφέρουμε τις πιο ερωτικές soirées στη Ν.Υ., το L.A., το Σαν Φρανσίσκο, το Μαϊάμι, τη Νέα Ορλεάνη, τη Βοστόνη και στην Ευρώπη, πιο πολύ σε Αγγλία και Γαλλία».
Πριν εννιά χρόνια, όταν συζητούσαμε για την επέκτασή της στην ελληνική αγορά, ήταν στα πλάνα της. Τώρα «έρχομαι στη Μύκονο τα καλοκαίρια, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω ακόμα». Την πληροφορώ ότι πλέον υπάρχει κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, όπως έχει αποκαλύψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της η «News», και εκείνη ξεκαθαρίζει: «Κάποτε με λέγατε "βασίλισσα της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων". Εγώ όμως είμαι "βασίλισσα της ερωτικής ψυχαγωγίας"».
Ροζ βιομηχανία by Palagia
Έχει οργανώσει «βραδιές Κάμα Σούτρα» (μέσα στο μήνα θα κάνει «βραδιά φαντασιώσεων»), «Διονύσου», πουλάει αρώματα από το site της, έχει αναγάγει σε πρώτης τάξης διασκέδαση το παιχνίδι «Sexy memory game» και πλουτίζει! Τρελαίνεται για βραδιές μεταμφιεσμένων, «όπως με κοστούμια του 16ου αιώνα π.Χ., γιατί είχαν αυτά τα μαγικά αναγεννησιακά ντεκολτέ. Τότε ο καθένας ήταν ελεύθερος να αναζητήσει τον έρωτα όπου και σε όσους ήθελε. Η ποικιλία ήταν φετίχ». Προτείνει στους φαν της «να δουν το φιλμ "Kama Sutra" της Μίρα Ναΐρ, ώστε να πάρουν ιδέες για το πώς θα εκφραστούν πιο δημιουργικά». Οι προτάσεις της: «Βασιλιάδες, πριγκίπισσες που φόραγαν σάρι, τουρμπάνια, χαλαρά ρούχα από σιφόν». Όσον αφορά στην είσοδο στις βραδιές της, επιτρέπονται μόνο ζευγάρια και γυναίκες. Άντρες μόνοι τους ποτέ. Το επιβάλλει το πρωτόκολλο!
«Αυτοϊκανοποιηθήκατε σήμερα;»
Η ίδια έχει μεταμορφωθεί σε Αφροδίτη, «στη θεά της αγάπης και της σεξουαλικής επιθυμίας», ενώ σε βραδιά «Greek month» («ελληνικού μήνα») επιδόθηκε στο... παλαιολιθικό σχεδόν παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια». Με ερωτήσεις όπως «αυτοϊκανοποιηθήκατε σήμερα; Αν ναι, θέλουμε να το ξέρουμε στο mail μας, αν όχι, θέλουμε να μάθουμε το γιατί», κέρδισε το κοινό της για να το παροτρύνει στη συνέχεια να σταματήσει τα «μοναχικά» παιχνίδια και να επικεντρωθεί στο σύντροφό του... Οι νέοι προσπαθούν να μάθουν το «είναι» της. «"Τι περίεργο όνομα", μου λένε. "Πώς το προφέρεις;". Στα Αγγλικά "Πα-λέ-για" και στα Eλληνικά "Πε-λα-γία", απαντώ. "Και τι σημαίνει;"... Ωκεανός, ευχαρίστηση, μεγαλείο, τους εξηγώ». Οι τιμές για την είσοδο στα πάρτι της ποικίλλουν ανάλογα με τους καλεσμένους και τους χορευτές. Για παράδειγμα, ένα από τα πιο «ακριβοθώρητα» ήταν το «Χίλιες και μια νύχτες». «Το πάρτι ξεκινούσε στις εννιά. Στις δωδεκάμισι το βράδυ όλοι ήταν υποχρεωμένοι να γδυθούν, γι' αυτό επιτρέψαμε φωτογραφίες μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα. Μετά οι πόρτες έκλεισαν, ακόμα και για... επωνύμους».
Μια βραδιά στο... «OLU»
«Escape to Babylon»... «Απόδραση στη Βαβυλώνα». Δέκα το βράδυ. Τα φώτα της Νέας Υόρκης σε προσκαλούν σε γλέντι all night long... Στην είσοδο τού «Demi Monde», underground κλαμπ στη Νέα Υόρκη, στον αριθμό 90 της οδού Broad, προδιαγράφεται εμπειρία ασφαλώς πρωτόγνωρη. Πικάντικη. Πλήθος, αλλά όχι και τόσο. Ελαφρώς ανησυχητικό... Ο κολλητός σου, όχι σύντροφος (προσοχή), εκεί, να σε στηρίξει στο ρεπορτάζ. Η Πελαγία μάς παίρνει μέσα, στον βιομηχανικό και ολίγον underground αλλά κυριλέ με πολυέλαιους και τραπεζάκια χώρο. Ό,τι πρέπει για γνωριμίες ανάμεσα στα δυνητικά νέα ζευγάρια ή στις σόλο που ψάχνονται. Παραγγέλνω ένα κοκτέιλ The Counterpart με κονιάκ, σκοτσέζικο ουίσκι, λεμόνι και λάιμ. Ο μπάρμαν, όπως οπουδήποτε αλλού στον κόσμο -εκτός απ' την Ελλάδα- με το δοσομετρητή ανά χείρας. Ένα λεπτό μετά επιστρέφει η «πρόεδρος» με τη μάσκα και λέει ευθέως: «Περιμένουμε τον Τζον (σ.σ. Μιλάνο) για το φωτογραφικό υλικό. Τραβάει για εμένα και για όποιον θέλω εγώ να διαθέσω φωτογραφίες». Ο κολλητός περιμένει με σασπένς να ζεσταθεί το πάρτι και παραγγέλνει με τη σειρά του ένα κοκτέιλ (το κλαμπ ειδικεύεται σε καλά κοκτέιλ) με βάση το τζιν. Το κλίμα αρχίζει και ζεσταίνεται... Βλέμματα περίεργα, διψασμένα για έρωτα, κάποιοι όμως ελαφρώς βαριεστημένοι. «Don't worry, it's early». Είναι ακόμα νωρίς... υπεραμύνεται η «πρόεδρος». Όλα είναι réservé εξάλλου. Σιγά-σιγά όντως μαζεύεται κόσμος. Περισσότερο ζευγάρια, αλλά και γυναίκες μόνες. Άλλες μεταμφιεσμένες, με ζαρτιέρες, εσώρουχα και μάσκες. Οι μάσκες είναι φετίχ τελικά για πολλούς, αφού οι περισσότεροι επιμένουν να τις διατηρούν για πολλή ώρα.
Όταν κλείνουν οι πόρτες
Η house από τα dexx παρασύρει στο ρυθμό της. Ο dj, όχι, δεν είναι τόσο γνωστός. Είναι το λιγότερο όμως... Η «πρόεδρος» δίνει το σύνθημα: «Let' s get started»! Ο χορός αρχίζει δυνατά και κάποιοι σταδιακά απομακρύνονται από τα τραπεζάκια. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πόρτες κλείνουν. Όποιος μπήκε, μπήκε.... Και κάπου εκεί, το κλίμα ηλεκτρίζεται όλο και πιο γρήγορα. Στα τραπεζάκια-κλειδί στην υπόθεση έχουν ήδη «σχηματιστεί» τα νέα ζευγάρια. Μα πότε προλαβαίνουν; «Ξέρουν ακριβώς γιατί έρχονται, φλερτάρουν και προχωρούν...», εξηγεί η «πρόεδρος». Η Πελαγία μάς εγκαταλείπει και περιφέρεται με την άνεση αίλουρου στο κλαμπ. Εμείς χορεύουμε και ανιχνεύουμε τις δονήσεις από τα διπλανά τραπέζια....
Πολλοί ανά δυάδες, κάποιοι ανά κουαρτέτα ή και τρεις-τρεις μεταφέρονται σε δερμάτινους καναπέδες, σκαμπό και κάνουν κυριολεκτικά τα... πάντα όλα παρουσία όλων μας. Ε, ναι, μιλάμε για όργια λοιπόν! Ο φωτογράφος τραβάει μόνο ό,τι επιτρέπει η Palagia. Άντρες - γύρω στα 45-50 οι περισσότεροι, οι πιο «γραμμωμένοι» δεν αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους... Ο κολλητός μου με πιάνει απ' το χέρι να ξαναχορέψουμε ... Ένας καστανόξανθος... Διόνυσος -κάνει μπαμ ότι είναι έτοιμος για καυτές στιγμές- την ίδια στιγμή με σκανάρει. Τον κοιτάζω και τον ρωτάω ευθέως, αφήνοντας για λίγο τον φίλο μου: «Πώς περνάς; Έχεις ξανάρθει σε πάρτι της Πελαγίας»;
«Την περασμένη φορά βαρέθηκα λίγο», μου λέει ο Ντάνι που είναι απ' τη Χαβάη. «Πολύς κόσμος χόρευε, άλλοι έκαναν σεξ δημοσίως στους καναπέδες κι άλλοι βαριόντουσαν. Η Πελαγία ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον. Προσωπικά προτιμώ το "Panorama" » (όπου "Panorama", τριώροφο κλαμπ στο Βερολίνο, με διαφορετική σε κάθε όροφο μουσική. Στον δεύτερο συνήθως κάνουν σόου χορευτές-χορεύτριες με μαστίγια και αλυσίδες και μετά κάνουν σεξ πολλοί μαζί σε ένα τεράστιο κρεβάτι, και εννοώ δημοσίως, όχι σε privè δωμάτια) . «Ήταν και άλλοι βέβαια...», το ίδιο βράδυ «που με εξιτάρισαν. 40 ενωμένοι να χορεύουν τρελά... Κάποια στιγμή μπήκα κι εγώ στο τριπάκι. Χορέψαμε, γδυθήκαμε μετά τη 01:00 και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ σε ένα τεράστιο καναπέ οι μισοί...». Παύση και ερώτηση: «Θα το έκανες;», με ρωτά ευθέως. «Δεν έχεις ζήσει κάτι τέτοιο», μου λέει και με προσκαλεί σε πιο privè δωμάτιο. Του κάνω σήμα πως θα πάω. Αντ' αυτού, τον αφήνω στα κρύα του λουτρού. Άλλωστε, το θέμα ήταν το ρεπορτάζ. Καληνυχτίζω την Πελαγία και φεύγουμε αγκαζέ με τον κολλητό, σαν... πιτσουνάκια. Ελάχιστες ώρες πια έχουν απομείνει για την πτήση στα πάτρια εδάφη. Η... αλλιώτικη «πτήση» στο Big Apple τελείωσε...
Ο «επτάλογος για ανεβασμένη λίμπιντο!
Έχει θέσει τους χρυσούς κανόνες -το δικό της πρωτόκολλο- για να απογειωθεί η τεστοστερόνη. Τα must δεν είναι τόσα πολλά, μόλις επτά, «αλλά πάντα έχουν αποτέλεσμα». «Κανόνας πρώτος: Κατά τη διάρκεια της μέρας, τηλεφώνησε στο έτερον ήμισυ και κάντε τηλεφωνικό σεξ, εφόσον δεν γίνεται διαφορετικά. Δύο: Φορέστε ένα μακρύ σέξι παλτό και από μέσα καυτά εσώρουχα και επισκεφθείτε τον καλό σας στη... δουλειά του! Τρίτον: Στρώστε με τριαντάφυλλα το χώρο σας απ' την είσοδο μέχρι το μπάνιο και υποδεχτείτε τον με ατμόλουτρο. Γδύστε τον και συνοδέψτε τον στο μπάνιο. Τέταρτον: Αφήστε τα παπούτσια δεξιά-αριστερά μες στο σπίτι, αλλά φροντίστε ώστε να οδηγούν στο υπνοδωμάτιο. Θα εκπλαγεί ο εραστής σας όταν σας δει να τον περιμένετε έτοιμη για όλα! Πέντε: Φλερτάρετε με αγνώστους στο δρόμο. Αλλά να είστε προσεκτικοί. Έτσι γνώρισα πρώην μου: Η σχέση κράτησε έξι μήνες! Έξι: Μη φορέσετε για μια μέρα εσώρουχα στη δουλειά σας. Θα αισθανθείτε άλλος άνθρωπος, θ' απογειωθεί η αδρεναλίνη. Τέλος, πηγαίνετε με το σύντροφό σας σε strip shows. Θα ανανεωθείτε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες