Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αυτονομιστές κατέλαβαν το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του ΟΑΣΕ στη Σλαβιάνσκ

68E1C3628F83B5B75B757C356DDFDED9Ένοπλοι φιλορώσοι αυτονομιστές κατέλαβαν σήμερα το λεωφορείο που μετέφερε τους διεθνείς παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στην πόλη Σλαβιάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.
Η ομάδα, στην οποία περιλαμβάνονται 7 εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ και πέντε μέλη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, κρατείται στο κτίριο της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας (SBU) στη Σλαβιάνσκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών.

«Άγνωστοι κατέλαβαν στις 11:40 (τοπική ώρα) ένα λεωφορείο με 13 επιβάτες, μεταξύ αυτών επτά εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ, πέντε ουκρανοί στρατιώτες και ο οδηγός (...) Οι άνθρωποι που συνελήφθησαν βρίσκονται στην τοπική έδρα της κρατικής ασφάλειας», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους», επισημαίνει η ανακοίνωση του υπουργείου.
(newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες