Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πόλο: Εθνική από ατσάλι και νέα ισοπαλία (8-8) με την Ουγγαρία



Πόλο: Εθνική από ατσάλι και νέα ισοπαλία (8-8) με την Ουγγαρία


Με ένα γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου στα 5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος η Ελληνική ομάδα πήρε την ισοπαλία από τους Μαγυάρους σε ένα μεγάλο ντέρμπι – Αήττητη η Εθνική μετά από τρεις αγώνες στο Ολυμπιακό τουρνουά

Η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της Εθνικής ομάδας πόλο και αυτό φρόντισε να το αποδείξει και σήμερα, όπου στο μεγάλο ντέρμπι με την Ουγγαρία αναδείχθηκε ισόπαλη με 8-8.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μετά το 9-9 με την Σερβία και σήμερα απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει καταφέρνοντας να ισοφαρίσει μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με 1-2 και 2-3 με τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Βλάχου ήταν απίστευτοι με τον Φλέγκα να κατεβάζει τα ρολά και την επίθεση να λειτουργεί υποδειγματικά κι έτσι το σκορ έγινε 5-3 υπέρ μας.

Ωστόσο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το +2 με τους Ούγγρους να μειώνουν σε 6-5 λίγο πριν το φινάλε και με δύο γρήγορα γκολ στην τελευταία περίοδο προηγήθηκαν μα 6-7.

Ο Γενιδουνιάς με τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα βρήκε τον Ούγγρο κίπερ) ισοφάρισε στα 3.40’’  όμως ένα λεπτό αργότερα η Ουγγαρία πήρε και πάλι το προβάδισμα για να φτάσουμε στην τελευταία επίθεση όπου ο Βλαχόπουλος με ασύλληπτο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 8-8.

Με το τέλος του αγώνα προέκυψε ένταση μέσα στην πισίνα, ωστόσο γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3
Οι σκόρερ:
Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2
Ουγγαρία: Ζαλνάκι, Χαράι 3, Έρντελι 2, Ντάνιελ Βάργκα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες