Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Μάχες σε διάφορα μέτωπα στη Συρία…αεροπορικές επιδρομές στη Ράκα κ.α

13989605_1109427502438558_1101633454_n
Χαλέπι: Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές δυτικά της Oram Al Kubra στο Χαλέπι .Η Ahrar al-Sham μεταφέρει από την αίθουσα της επιχειρήσεων της ότι σκληρές μάχες τώρα στο Ν Χαλέπι όπου προσπαθεί ν΄απωθήσει επίθεση του στρατού που επιχειρεί για ν΄ανακτήσει όλο το Ramouseh και να διασφαλίσει περισσότερο την ήδη υφιστάμενη πολιορκία.Η συριακή αεροπορία έπληξε θέσεις των τρομοκρατών στην περιφέρεια των στρατιωτικών σχολών και στην ύπαιθρο ΝΔ της kafr hamra κατά της Jaish al fatah. Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στο Qadi Asskar  στην περιοχή Χαλεπίου.

Στρατιωτική πηγή αναφέρει ότι η συριακή αεροπορία κατέστρεψε αρκετά διοικητήρια,επανδρωμένα οχήματα,παγιδευμένα οχήματα,εξοπλισμό  και σκότωσε δεκάδες τρομοκράτες στις περιοχές των σταρτιωτικών σχολώνκαι στο μπλοκ  1070 στα περίχωρα του Ramouseh και σε Kfar Naha, Kfarahmra και Amiriyah .
περιφέρεια Δαμασκού: η συριακή αεροπορία συνεχίζει εντατικές αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις με ελικόπτερα κατά τρομοκρατών στη Daraya .Αεροπορικοί βομβαρδισμοί κατά τρομοκρατών στη Harsata στην πόλη της Douma και στα περίχωρα της Erbain. Ο στρατός βάλει με πυροβολικό και τανκ κατά θέσεων του αντιπάλου στην πόλη Madaya.
Homs: ένοπλες ομάδες στοχεύουν με ρουκέτες το χωριό Abu Alaya δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα.
Raqqa: η συριακή αεροπορία διεξάγει βομβαρδισμούς κατά της Daesh στα φυλάκια του « δικαστηρίου της Sharia « 
Latakia: ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του απώθησαν βίαιαη επίθεση ενόπλων στα περίχωρα της Kinsabba .Ο εχθρός δεν κατόρθωσε να προωθηθεί και δεν υπάρχει καμιά αλλαγή στο χάρτη ελέγχου .Πολλοί νεκροί και τραυματίες στις τάξεις των τρομοκρατών.Ο διοικητής της   « Λεγεώνας Sham » ο αποκαλούμενος  « Wafi Mohamed Hashem » συγκαταλε΄γεται μεταξύ των νεκρών.
ρωσικό κέντρο στη Λαττάκια: οι τρομοκράτες των « Jaish al’Islam» και «Ahrar al-Sham » βομβάρδισαν με ρουκέτες τα περίχωρα Δαμασκού και Λαττάκιας.
Hama: o στρατός απλευθέρωσε τη στρατηγικής σημασίας περιοχή Kabasin αναφέρει το alalam.Η αεροπορία βομβάρδισε θέσεις των τρομοκρατών στο Kvrenbaudh στο βορρά της επαρχίας.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες