Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ο συριακός στρατός στα 35χλμ από τη Deir ez-Zor.Γρήγορη προέλαση ανακατέλαβε το (όρος) Jabal Bishri,Harbisha.


O συριακός στρατός ανακατέλαβε όλο το (όρος) Jabal Bishri και δεν απέχει πλέον παρά μόνο 35 km από την αποκλειμένη από την ISIS πόλη της Deir ez-Zor.Προελαύνει στο εσωτερικό του κυβερνείου της Ντέιρ Έζζορ.

Σύμφωνα με το southfront 31.8.17 οι συριακές δυνάμεις υποστηριζόμενες από την επίλεκτη Δημοκρατική Φρουρά έθεσαν υπό τον πλήρη τους έλεγχο την περιοχή Harbisha μετά από σκληρές μάχες με τρομοκράτες της ISIS στον δρόμο Palmyra-Deir Ezzor.
Νωρίτερα ο συριακός στρατός διασφάλισε τα   Wadi Didi,τη διασταύρωση Al-Taybah, Talat al Krad και κοντινά σημεία.
Η Δημοκρατική Φρουρά και οι σύμμαχοί τους προχωρούν γρήγορα κατά μήκος του δρόμου προς τη Deir Ezzor καθώς και στις βόρειες περιοχές γιατί η  ISIS επαναπροώθησε ένα σημαντικό αριθμό  »μαχητών » της και εξοπλισμό στο νότο της  Raqqah.
Από την μια πλευρά αυτό επέτρεψε στους τρομοκράτες να δημιουργήσουν μια απειλή για τις κυβερνητικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν πλησίον του  Maadan. Από την άλλη όμως αυτό άνοιξε επιπρόσθετες ευκαιρίες στο συριακό στρατό να προελα΄σει στην περιοχή της Sukhna.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες