Τρ. Πειραιώς: Πράσινο φως στην πώληση της Avis
Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται στα 80,6 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε εταιρική αξία 318,1 εκατ. ευρώ για την Olympic, και θα καταβληθεί εξ ολοκλήρου σε μετρητά.
Η ολοκλήρωση του deal υπόκειται στην έγκριση των αρμόδιων αρχών αλλά και στη συναίνεση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, ΠΕΙΡ η πώληση της Avis αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης.
Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Olympia Group συμμετέχει σε μία σειρά εταιρειών, όπως τα Public, η Sunlight, η Softone, η Metis, η Play κ.α.
Από την πλευρά της, η Virtus είναι διαχειριστής του Virtus South European Fund, το οποίο αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.ysterografonews
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου