Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Σε 24 ώρες η ρωσική πολεμική αεροπορία σκότωσε 304 τρομοκράτες στην Κοιλάδα του Ευφράτη.

304 τρομοκράτες της Daech σκοτώθηκαν σε 24h από τη ρωσική αεροπορία στην Κοιλάδα του Ευφράτη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας ο Igor Konachenkov.

«Σε 24 h η ρωσική πολεμική αεροπορία συνέχισε να χτυπάει τις δυνάμεις της   Daech στην αριστερή όχθη του Ευφράτη.Οι απώλειες των τρομοκρατών σε αυτήν την περιοχή αξιολογήθηκαν σε 304 νεκρούς και πάνω από 170 τραυματίες», δήλωσε ο Igor Konachenkov.
Στην αριστερή όχθη του Ευφράτη η ρωσική αεροπορία σκότωσε 7 επιχειρησιακούς διοικητές της  Daech, συμπεριλαμβανομένου του συντονιστή τρομοκρατών στην Κοιλάδα του Ευφράτη.
«Σ΄ένα χτύπημα αεροπορικό καταστράφηκε το κέντρο στρατολόγησης και εκπάιδευσης των ξένων μισθοφόρων της Daech, εκ των οιποίων 40 τρομοκράτες προερχόμενοι από το Β Καύκασο όσο και μια κινητή ομάδα , snipers»,ανέφερε ο Igor Konachenkov.
Η ρωσική αεροπορία κατέστρεψε 3 διοικητήρια ,9 σημεία υποστήριξης τρομοκρατών ,8 τανκ , 3 μονάδες πυροβολικού, 17 4×4 μεόπλα μεγάλου διαμετρήματος (αντιαεροπορικά κανόνια ZU-23, κανόνια B-10, πυροβόλα DShK), όσο κι αποθήκες πυρομαχικών.
«Χάρη στις αποτελεσματικές δράσεις της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας οι συριακές δυνάμεις συνεχίζουν ν΄απελευθερώνουν από την Daech το έδαφος κατά μήκος του Ευφράτη», κατέληξε ο υπεύθυνος.sputnik 2.10.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες