Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

O συριακός στρατός εκδίωξε την ISIS από την επαρχία της Χάμα.Ανέκτησε 50 χωριά και την Ouqayribat.Απελευθέρωσε όλη την Αν. Χάμα.


O συριακός στρατός κι οι σύμμαχοί του πέτυχαν να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές της ΙSIS από τις τελευταίες τους θέσεις  στην επαρχία της  Hama μετά από ένα μήνα θανάσιμων μαχών ανακοίνωσε ως και η ΜΚΟ που εδρεύει στο Λονδίνο.

Για α΄φορά εδώ και 3 χρόνια το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει έκτοτε καμιά παρουσία σε αυτήν την επαρχία αναφέρει το φιλοναντιπολιτευόμενο (OSDH).
 Ο συριακός στρατός κατέχει το μεγαλύτερο τμήμα της επαρχίας της Hama αν και κάποιοι τομείς σε Ν, Α και Β είναι υπό τον έλεγχο οργανώσεων που κυριαρχούνται από τζιχαντιστές της αλ Νούσρα.L’image contient peut-être : 9 personnes, personnes souriantes
Υποστηριζόμενος από την ρωσική αεροπορία ο στρατός άρχισε επίθεση μεγάλης κλίμακας στη Hama κατά του Ισλαμικού Κράτους και ανέκτησε 50 χωριά και την Ouqayribat.
« Ο στρατός ανέκτησε όλα τα χωριά που είχε η  Daech στα Αν. της επαρχίας  Hama ».Τελευταία χωριά που απελευθερώθηκαν ήταν τα Umm Majil, Abu Habailat, Hordana, Al-Khuraijah,  Akash, Al-Jabeeriyah, Al-Nasheemi κι Al-Wadihy κι ο αγωγός αερίου και πετρελαίου.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες