Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κάθειρξη σε 25χρονη Ρουμάνα που είχε κάνει βαγόνια ... ροζ δωμάτια στην Πάτρα

Κάθειρξη σε 25χρονη Ρουμάνα που είχε κάνει βαγόνια ... ροζ δωμάτια στην Πάτρα
«Καταπέλτης» της ήταν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πύργου για την 25χρονη Ρουμάνα που ανάγκαζε 17χρονη ομοεθνή της να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα.

Το δικαστήριο έκρινε την 25χρονη ένοχη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας και καταδικάστηκε με ποινή 12 χρόνων, επιβάλλοντας της το πρόστιμο των 65.000 ευρώ.
Σλυμφωνα με το patrasevents.gr η 25χρονη είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η υπόθεση εκτυλισσόταν στην Πάτρα από το καλοκαίρι του 2016. Τα χρήματα από τους «πελάτες» της 17χρονης Ρουμάνας τα έπαιρνε η 25χρονη, μαζί με τον σύζυγο της, αλλά και τον σύζυγο της ανήλικης.
Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης, η 25χρονη την χτυπούσε και είχε μετατρέψει ένα από τα βαγόνια στο παλιό κλιμακοστάσιο, σε οίκο ανοχής. Μάλιστα, η 17χρονη, όπως ανέφερε στην κατάθεση της, αναγκαζόταν να συνουσιάζεται με δώδεκα άνδρες την ημέρα, χωρίς η ίδια να έχει την δυνατότητα διαφυγής.
Η 17χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα, το 2015, έχοντας πειστεί από την 25χρονη ότι θα της έβρισκε μία νόμιμη και αξιοπρεπή εργασία. Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας στην αγόρευσή της ζήτησε την ενοχή της 25χρονης χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών, λέγοντας ότι πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας.
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες