Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

76χρονος διακινούσε χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στην Εορδαία- Συνολικά κατάσχεσαν 6.740 τσιγάρα

76χρονος διακινούσε χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στην Εορδαία- Συνολικά κατάσχεσαν 6.740 τσιγάρα
Τα χρόνια που βάραιναν την πλάτη του δεν εμπόδιζαν έναν ηλικιωμένο να κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας! Δεν εμπόδισαν, όμως, ούτε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να του βάλουν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην κατοικία του 76χρονου Έλληνα και σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του και ανακάλυψαν έκπληκτοι ένα… βουνό από χιλιάδες τσιγάρα χύμα και σε πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Συνολικά, κατέσχεσαν 6.740 τσιγάρα και τα έστειλαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
*** Σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο 19χρονοι και ένας 18χρονος, όλοι Έλληνες, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους 12 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων καθεμία και τέσσερα πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Και αυτοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την ίδια κατηγορία.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες