Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μάνα έδωσε μεθαδόνη στην 8χρονη κόρη της για να της περάσει ο πόνος στο στομάχι


Μάνα έδωσε μεθαδόνη στην 8χρονη κόρη της για να της περάσει ο πόνος στο στομάχι
Η αστυνομία της Αριζόνα αναφέρει ότι συνέλαβε τη Serina Amber Hernandez, αφού το κοριτσάκι της δηλητηριάστηκε από ένα συνδυασμό φαρμάκων και μεθαδόνης.

Το Σάββατο, όταν η κόρη της παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και την πλάτη, η Hernandez δήλωσε ότι της έδωσε μισό κουταλάκι του γλυκού παιδικό φάρμακο για το βήχα.
Στη συνέχεια, όμως, της έδωσε και μισό καπάκι του μπουκαλιού μεθαδόνη, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.
Σε δήλωσή της προς την αστυνομία, η Hernandez λέει ότι έλεγξε το κορίτσι στις 11 το πρωί του Σαββάτου και ότι μετά, το κορίτσι κοιμόταν μέχρι την επόμενη μέρα και δεν έφαγε ούτε ήπιε τίποτα.
Η Hernandez την έλεγξε ξανά στη 1 π.μ. της Κυριακής και είδε ότι ήταν μελανιασμένη, πως δεν ανέπνεε κι ότι έβγαζε αφρούς απ’το στόμα.
Η Hernandez παραδέχτηκε στις αρχές ότι έδωσε στη κόρη της μεθαδόνη. Μία ιατρική ανάλυση αργότερα επιβεβαίωσε ότι το παιδί είχε πάρει όντως αυτό το φάρμακο.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Phoenix , όπου τώρα βρίσκεται στη μηχανική υποστήριξη και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της.
Η Hernandez αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.
Η μεθαδόνη είναι ένα οπιοειδές φάρμακο που συνταγογραφείται από τους γιατρούς ως υποκατάστατο της ηρωίνης. Χρησιμοποιείται συχνά για ανακούφιση από τον πόνο, αλλά είναι επίσης εθιστικό και μπορεί να προκαλέσει θάνατο εάν χρησιμοποιηθεί χωρίς ιατρική συνταγή.newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες