Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τα συντρίμμια ισραηλινού μαχητικού που κατέρριψε η συριακή αεράμυνα.


Η επίσημη σελίδα του Facebook του Souheil al-Hassan επονομαζόμενου Τίγρη διέδωσε εικόνες από τα συντρίμμια αεροσκάφους διαβεβαιώνοντας για ισραηλινό μαχητικό που καταρρίφθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από τη συριακή DCA.

« Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του ισραηλινού αεροσκάφους.Τα λιοντάρια της αεράμυνας απώθησαν τα αεροπλάνα του ισραηλινού εχθρού στον περίγυρο αεροδρομίου –Δαμασκού-Gemraya », γράφεται στο site αυτού του μεγάλου σύριου στρατιωτικού.
site_hassan

« Τα συριακά βαλλιστικά αντίποινα θα είναι δηλητηριώδη και θα επιχειρήσουν να διαρραγεί ο ισραηλινός σιδερένιος βραχίονας πολύ σύντομα. Δεν τίθεται πια θέμα σιωπής», συνεχίζει.
Αξιοσημείωτο είναι ότι επίσημες συριακές πηγές ανέφεραν ότι καταρρίφθηκαν 3 πύραυλοι ισραηλινοί κοντά στη Δαμασκό και όχι ένα αεροσκάφος σύμφωνα με το Sputnik.
appareil_israelien
Η τελευταία επίθεση ισραηλινών έγινε τη νύχτα Δευτέρας προς Τρίτη κατά στρατιωτικής εγκατάστασης στην Jamraya κοντά στη Δαμασκό.
Tην ίδια στιγμή ισραηλινά μαχητικά στόχευσαν 3 βάσεις σε Yaafour, Jamraya et Diraj.
Το συριακό DCA από την πλευρά του εκτόξευσε 3 πυραύλους αέρος εδάφους από την αεροπορική βάση του al-Mazeh ως απάντηση στην ισραηλινή επίθεση.
Το αραβόφωνο sputnik αναμετάδωσε την είδηση με τίτλο άρθρου  »τα συντρίμμια ισραηλινού μαχητικού που πιθανώς καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα. » almanar 6.12.17 αραβόφωνο sputnik 5.12.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες