Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η Kate Upton κάνει τα πιο σέξι... σερβίς του τένις

Το αγαπημένο θηλυκό της Αμερικής ξαναχτυπά


Η Kate Upton κάνει τα πιο σέξι... σερβίς του τένις



Η νιόπαντρη 25χρονη άφησε το σύζυγο στο σπίτι και πήγε να τρελάνει κόσμο με τις αθλητικές της ικανότητες 

Είναι χυμώδης, όμορφη και προκλητική. Πέρυσι το διάσημο Sports Illustrator της είχε αφιερώσει τρία ολόκληρα εξώφυλλα στα οποία πόζαρε με τα πιο σέξι μαγιό της αγοράς και εκτόξευσε το κασέ της στα ύψη. Ο λόγος για το αγαπημένο θηλυκό της Αμερικής που ακούει στο όνομα Kate Upton.



Η 25χρονη από το Μίσιγκαν των Η.Π.Α, που παντρεύτηκε πριν περίπου ένα μήνα τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Justin Verlander, άφησε για λίγο τη συζυγική ζωή και επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας για τη χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση του περιοδικού Love. Η Kate, φόρεσε πολυτελή εσώρουχα Agent Provocauter, έπιασε σφιχτά τη ρακέτα της και έπαιξε το πιο πρωτότυπο και σέξι τένις που είχατε ποτέ φανταστεί. 



«Το ημερολόγιο του Love έχει γίνει παράδοση! Είναι διασκεδαστικό και μ' αρέσει να συμμετέχω κάθε χρόνο για να θυμάμαι να μην παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά», δηλώνει η Kate ξαπλωμένη και εξουθενωμένη από τα σερβίς στο τέλος του βίντεο.




protothema



σχολιαστής19/12/201715:51Κοινωνικό μέρισμα και ελεημοσύνες αναζητούν όσοι δεν έχουν μάθει να είναι survivors στην ζωή τους για να πετυχαίνουν με τον κόπο τους, γκε-γκε; Γι' αυτό τα "μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος" σας επιστρέφονται αυτομάτως και δικαιωματικά. Παρακινήστε και εσείς κόσμο όπως ο Ντάνος με το παράδειγμά του ή διαφορετικά βουλώστε το. Καλά κάνει ο κόσμος και ψυχαγωγείται η αθλείται αντί να αυτοκτονεί και να καναπεδιάζει. Ούτε κουτσομπολίστικη εκπομπή, ούτε μόδα ενδυμασίας ούτε τίποτα τέτοιο. Αθλητικό παιχνίδι είναι. Λυσσάξατε γιατί σας έχει φάει η μιζέρια και ο φθόνος...
Απάντηση
@19/12/201714:19ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ αν περιμενουν με κατι τελειωμενους πριν δεκαετιες ψευτομοντελα ψευτοπαρουσιαστες ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ να κάνουν τηλεθεαση !!
Απάντηση
ΣΑΒΒΑΣ19/12/201713:10Θα πάρει άδεια ο σκάι δηλαδή. Αυτή είναι η είδηση;
Απάντηση
Νίκη19/12/201712:38Αν δεν παίζει ο προπονητής ράγκμπι, εγώ δεν το βλέπω.
Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν
* Υποχρεωτικά πεδία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες