Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ήταν 12 ώρες νεκρός πριν τον βρουν...

Στις ΗΠΑ η Ελένη Κόκκαλη για τη σoρό του Σωκράτη τζούνιορ...

Στην Αμερική βρίσκεται η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Ελένη, για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού πίσω στην Ελλάδα...   
Στο ταξίδι την συνοδεύουν ο γιος της Κωνσταντίνος Κόκκαλης και ο μεγαλύτερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και πατέρας το εκλιπόντος δεν έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα fosonline.gr. 

Δεν είναι γνωστό πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία για να ταξιδέψει η σορός πίσω στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα γίνει η κηδεία του 34χρονού Σωκράτη. Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της νεκροψίας που θα δείξει τα αίτια του θανάτου. 

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Έτσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ...

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες