Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ανήλικοι βίασαν ομαδικά 28χρονη μητέρα, τη δολοφόνησαν και παράτησαν το κορμί της στο δάσος για να το φάνε οι λύκοι (Photos)




Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με δράστες τρεις ανήλικους έγινε στο δάσος στην πόλη Μιλέροβο στο Ροστόφ της Ρωσίας. Τρεις ανήλικοι ηλικίας 14 – 16 ετών παρέσυραν μια 28χρονη γυναίκα στο δάσος στις παρυφές της πόλης και αφού τη χτύπησαν, τη βίασαν ομαδικά και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν και την εγκατέλειψαν προκειμένου να την φάνε οι λύκοι και να εξαφανιστούν τα ίχνη της.




Το σχέδιο τους όμως δεν πέτυχε. Οι αρχές άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα και σε έρευνες που έκαναν στο δάσος βρήκαν ότι είχε απομείνει από το κορμί της και δεν είχαν κατασπαράξει τα άγρια ζώα. Ταυτοποίησαν τα ευρήματα και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για την γυναίκα που έψαχναν.



Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα της δολοφονημένης οδήγησε τις έρευνες στους 3 ανήλικους, οι οποίοι ύστερα από την ανάκριση έσπασαν και ομολόγησαν την πράξη τους.



Η τοπική κοινωνία μοιάζει να έχει σοκαριστεί αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως οι δράστες «ήταν παιδιά καλών και ευυπόληπτων οικογενειών». Οι ανήλικοι ομολόγησαν ότι είχαν στήσει καρτέρι στην 28χρονη που είναι μητέρα δυο παιδιών, την ώρα που έφευγε από τη δουλειά της.



Σε κάποιο μικρό σοκάκι τη χτύπησαν από πίσω με μια πέτρα και εκείνη έπεσε αναίσθητη. Την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και την οδήγησαν στο δάσος όπου εκεί τη βίασαν. Όταν συνήλθε οι ανήλικοι τρομοκρατήθηκαν και μετά από κάποια χτυπήματα που της κατάφεραν ένας έβγαλε τη ζώνη του παντελονιού του, την τύλιξε γύρω από το λαιμό της κοπέλας και την έπνιξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες