Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Mε Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός «πέρασε» από το Αγρίνιο!



O Oλυμπιακός σοβαρεύτηκε την κατάλληλη στιγμή και με αιχμή τον Ελ Αραμπί “καθάρισε” τον Παναιτωλικό επικρατώντας στο Αγρίνιο με 3-0 .
Πως ξεκίνησε: Ο Μαρτίνς επέλεξε το 4-4-2 με Σα κάτω απο τα δοκάρια και απο δεξιά προς αριστερά
τους Ομάρ-Σεμέντο-Μπα και Τσιμίκα. Στην μεσαία γραμμή ,Γκιγέρμε-Καμαρά ,Ποντένσε-Μασούρας στα άκρα και τους Σουντανί-Ελ Αραμπί-αιχμές.
Το ματς: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το τριγωνάκι με Γκιγέρμε, Ελ Αραμπί και Ποντένσε βρήκε τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ποντένσε που νίκησε τον Κνετ τον Κνετ με το αριστερό.
Οσο πέρναγε η ώρα, ο Ολυμπιακός εμφάνιζε συμπτώματα Νέας Σμύρνης. Ναι μεν είχε κατοχή μπάλας αλλά δεν ήταν επιβλητικός. Και αυτό παραλίγο να το πληρώσει στο 33, όταν ο Αριγίμπι έστειλε με μία προσποίηση και ντρίπλα τον Ομαρ αλλού για αλλού και πλάσαρε τον Σα αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόνιο δοκάρι.
«Καθάρισε» ο Ελ Αραμπί
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός πάει να δυσκολέψει τον εαυτό του , εκεί το θηρίο ξύπνησε. Στο 36, ο Σουντανί νικήθηκε από τον Κνετ στο διαγώνιο σουτ που έκανε ,ενώ στο 40 η κεφαλιά του Ελ Αραμπί δεν βρήκε στόχο , ήρθε ο Μαροκινός να “τελειώσει” το ματς. Πρώτα στο 41 με τη δυνατή κεφαλιά απο τη σέντρα του Μασούρα και εν συνεχεία από το γύρισμα του Τσιμίκα και την εξαιρετική του κίνηση ,που θύμισε κάτι απο μπάσκετ και κίνηση πίβοτ για το 0-3.
Στο β ημίχρονο , ο Μαρτίνς έβγαλε τον Ποντένσε για να βάλει τον Ραντζέλοβιτς ,με τον Σέρβο να χάνει ευκαιρία στο 61, όταν πήρε τη μπάλα απο τον Τσιμίκα αλλά ο Κνετ στην έξοδο του έδιωξε με το σώμα το πλασέ του νεαρού .
Πήρε χρόνο και ο Μπρούνο
Ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε στο 71 και τον Μπρούνο στην πρώτη του συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και ο Βραζιλιάνος έδειξε κάποια απο τα στοιχεία που τον έφεραν στον Ολυμπιακό κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει ο 24χρονος Βραζιλιάνος.
Η πιο άξια αναφοράς φάση του Παναιτωλικού στο β ημίχρονο ήταν η ευκαιρία του Αρινγιμπι σε δύο χρόνους με τον Σα πρώτα να διώχνει το σουτ του παίκτη των γηπεδούχων στο 78 και στην εξέλιξη της φάσης να προλαβαίνει τον ίδιο παίκτη και να του τσιμπάει τη μπάλα στην εξέλιξη της φάσης.
Με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 89 ,με κεφαλιά του Σουντανί που πέρασε άουτ.
Ο MVP: Ο Ελ Αραμπί “καθάρισε” τη μπουγάδα με δύο γκολ.
Ο Αδύναμος κρίκος: Ολος ο Ολυμπιακός απο το 10ο λεπτό μέχρι το 2-0.
Η στιγμή: Το δοκάρι του Αρινμπίγι
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιαλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσερο, Τσιγγαρας(54 Σιέστεντ), Λιαβας(69 Καββαδίας), Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντιάζ , Μπαϊροβιτς(63 ‘Ντάλσιο)
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά(71 Μπρούνο), Ποντένσε(56 Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί(64 Μπουχαλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες