Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020


ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ Η μια μετά την άλλη πλήττονται με πυραυλικές επιθέσεις στόχοι αμερικάνικοι στο Ιράκ. Mε πυραύλους χτυπήθηκαν μια σειρά από βάσεις και θέσεις ΗΠΑ στη Βαγδάτη.

Image
Πράσινη Ζώνη
Η μια μετά την άλλη πλήττονται με πυραυλικές επιθέσεις στόχοι αμερικάνικοι στο Ιράκ. Mε πυραύλους χτυπήθηκαν μια σειρά από βάσεις κι η Πράσινη Ζώνη με Πρεσβεία ΗΠΑ.
Αρχικά
Ο ανταποκριτής του Al-Mayadeen στη Βαγδάτη αναφέρει πριν λίγο βράδυ Σαββάτου ότι 3 πύραυλοι έπεσαν κοντά στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Balad, νότια του Salah al-Din
στο Ιράκ. 4 πυραύλους Katyusha έπεσαν στην Αεροπορική Βάση Balad, η οποία φιλοξενεί
σημαντικές αμερικανικές δυνάμεις στο στο Ιράκ 40χλμ από Βαγδάτη χωρίς απώλειες αναφέρει τώρα άλλη πηγή.
Μια νέα έκρηξη συγκλονίζει την ιρακινή πρωτεύουσα, τη Βαγδάτη στην Πράσινη Ζώνη κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.. 5 τραυματίες από ρουκέτα πλησίον της Πράσινης Ζώνης και 3 Iρακινοί στρατιωτικό προσωπικό στην επίθεση στην βάση Balad Βόρεια της Βαγδάτης αναφέρει ο στρατός.
2 ρουκέτες προσγειώθηκαν εντός της Πράσινης Ζώνης, στη γειτονιά Al-Jadiriya στη Βαγδάτη..
Η ταξιαρχία Kata’ib ζήτησε από τους άνδρες αρχών ασφαλείας του Ιράκ να παραμείνουν τουλάχιστον 1000 μ. μακριά από τις βάσεις των ΗΠΑ από αύριο το βράδυ.
Image
Στη συνέχεια
Συνεχής αντιπαράθεση όπως χθες. Μια πηγή ασφάλειας για την Al-Hurra αναφέρει ότι πύραυλοι αεροπορικής επιδρομής στόχευσαν ένα στρατόπεδο της PMU στα σύνορα Ιράκ-Συρίας.
Πυραυλική επίθεση σε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Nineveh στο Β Ιράκ.
Έκρηξη από πυραυλική επίθεση στο στρατόπεδο Al-Kindi βόρεια της Μοσούλης.

6 ρουκέτες πέφτουν στο πρώην προεδρικό συγκρότημα παλατιών στην πόλη της Βαγδάτης που στεγάζει τις αμερικανικές δυνάμεις σύμφωνα με AlMayadeenNews .
Zarif μέσω Twitter: Το τέλος της κακόβουλης παρουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών στη Δυτική Ασία έχει αρχίσει. Συνολικά ως τώρα χτυπήθηκαν 5 στόχοι τουλάχιστον από τους PMU..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες