Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Μιλούν την ίδια γλώσσα...

Νέα Δημοκρατία και Νεολαία του ΚΙΝΑΛ δημοσίευσαν ακριβώς την ίδια ανάρτηση στα social media...

Δεν ξανάγινε. Ποτέ ξανά στην ιστορία των πολιτικών κομμάτων ολόκληρου του πλανήτη δύο κόμματα δεν δημοσίευσαν το ίδιο ακριβώς κείμενο και την ίδια ακριβώς φωτογραφία για ένα θέμα. Αυτό το...
κατάφεραν Νέα Δημοκρατία και Νεολαία του Κινήματος Αλλαγής στους λογαριασμούς τους στο twitter και στο instagram.

Αφορμή στάθηκαν οι αφίσες που τοποθετήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, οι οποίες διαφήμιζαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στο Τάε Κβον Ντο.



«Είναι η 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας ρυπαίνει την Αθήνα με αφίσες του. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης & της fake οικολογίας”», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε (πρώτο πρέπει να σημειώσουμε) στον λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter.

Τι αναφέρει ο λογαριασμός της Οργάνωσης Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ;

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας ρυπαίνει την Αθήνα με αφίσες του. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης & της fake οικολογίας”».

Η μόνη διαφορά ότι το «2η» έγινε «δεύτερη».

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στη Χαριλάου Τρικούπη, μας ενημέρωσαν αρχικά πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός (@kinimaallagis_) ανήκει στην Οργάνωση Νεολαίας και στη συνέχεια σε δεύτερη επικοινωνία που είχαμε και αφού μας ζητήθηκε περιθώριο δέκα λεπτών για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί μας είπαν πως «ο λογαριασμός αυτός δεν είναι επίσημος και έχουμε κάνει και report».

Εμείς, πάντως, από το ρεπορτάζ που κάναμε, προκύπτει πως ο λογαριασμός αυτός ανήκει όντως στην Οργάνωση Νεολαίας, ό,τι ακριβώς δηλαδή γράφει και το bio του λογαριασμού.

«Πολιτική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ , Κίνημα Αλλαγής
Εκπρόσωπος Νεολαίας ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσσαλονικής».

Η δεοντολογία, ωστόσο, επιβάλλει να καταγράψουμε και την απάντηση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, όπως και κάναμε.

Για την ιστορία η ανάρτηση αυτή κατέβηκε 13:49 όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, ωστόσο όπως βλέπετε υπάρχει print screen...

Μ. Καλουδάς
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες