Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Χατζής εκθέτει τον Παναγιωτόπουλο...



ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Τάκης Χατζής μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που διέψευσε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha για το θέμα των Ιμίων.

Όπως υποστηρίζει το...
newpost.gr, προχθές ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συνεννοήθηκε με την παραγωγή της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» να κάνει παρέμβαση απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος πρόεδρος είχε κάνει προκλητικές δηλώσεις για την επέτειο των Ιμίων. «Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ (Ίμια). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ιμια) δεν θα γίνει και από την πλευρά μας» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ακύρωσε την συμφωνημένη παρέμβασή του, επικαλούμενος ξαφνική υποχρέωση. Κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος ετέθη το ζήτημα από τους παρευρισκομένους αν αυτό που ισχυριζόταν ο Ερντογάν, είναι αληθές ή όχι.

Σύμφωνα με το ίδιο site, o Τάκης Χατζής επικοινώνησε αρχικά με μήνυμα με τον υπουργό, τονίζοντας ότι δημοσιογραφικά κάλυψε την απουσία του αλλά ταυτόχρονα ρωτώντας τον για το συγκεκριμένο θέμα. Η απάντηση του υπουργού στο μήνυμα ήταν: «Όχι βέβαια! (Σε σχετική ερώτηση για το αν υπήρξε συνεννόηση με τους Τούρκους). Την Παρασκευή όλη μέρα παρακολουθούσαμε το ερευνητικό σκάφος».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ενημέρωσε τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές ότι ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την τουρκική πλευρά.

Μετά το τέλος της εκπομπής ο κ. Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο– που βρισκόταν στην αίθουσα σύνταξης παρουσία και άλλων συναδέλφων του που άκουγαν τη συνομιλία- τονίζοντας και πάλι ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τους Τούρκους για το ευαίσθητο θέμα των Ιμίων. Μάλιστα επισήμανε ότι καλώς δημοσιοποιήθηκε η ενημέρωσή του από τον Τάκη Χατζή που του έστειλε μέσω μηνύματος κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

 «Εμείς κάναμε τη δουλειά μας επί 40 χρόνια και ουδέποτε έχουμε διαψευστεί. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε διασφαλίσει στον απόλυτο βαθμό όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνομιλία και το περιεχόμενο αυτής με τον Υπουργό. Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και εθνικά ευαίσθητο επιφυλασσόμαστε για τη δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων» αναφέρει το newpost.gr, αδειάζοντας τον υπουργό.

Η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ που διαψεύδει τον Τάκη Χατζή:

«Σχετικώς με πληροφορίες που αναπαράγονται στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας περί δηλώσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε προέβη σε ανάλογη δήλωση.


Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα ερμηνειών και εκτιμήσεων αυτών που τις εκφράζουν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους επίσημους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ κρατών.»...

Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες