Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020


Φωτό: Η Αμπερ Χερντ «φασώνεται» με τον Έλον Μασκ στο ασανσέρ του σπιτιού του Τζόνι Ντεπ!

Φωτό: Η Αμπερ Χερντ «φασώνεται» με τον Έλον Μασκ στο ασανσέρ του σπιτιού του Τζόνι Ντεπ!


Αποκαλυπτικές φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Daily Mail. Στις φωτογραφίες φαίνεται πως η Άμπερ Χερντ εpωτοτροπεί με τον Έλον Μασκ στο ασανσέρ του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ. 
Η Άμπερ Χερντ να θυμίσουμε ότι κατηγορεί τον Ντεπ ότι ασκούσε πάνω της βία, ενώ την ίδια στιγμή ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι αυτός είναι το πραγματικό θύμα.
Και τώρα,ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνει την ηθοποιό
και μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τον Έλον Μασκ μέσα στο ιδιωτικό ασανσέρ του ρετιρέ του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ. Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της Tesla ισχυρίζεται πως η 33χρονη ηθοποιός είχε ήδη χωρίσει με τον Ντεπ από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους και η σχέση τους έγινε ρομαντική «αρκετό καιρό αργότερα».
Ωστόσο, ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ και τον Έλον Μασκ πως ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο του με την ηθοποιό το 2015 και έχει μάλιστα χρησιμοποιήσει τα μηνύματα του επιχειρηματία ως μέρος της δικαστικής διαμάχη για δυσφήμιση που έχει κατηγορήσει την Άμπερ Χερντ.
Εpωτοτροπίες μεταξύ Άμπερ Χερντ και Έλον Μασκ στο ιδιωτικό ασανσέρ του σπιτιού του Τζόνι Ντεπ
Και τώρα, οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που απέκτησε αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνουν την πρώην σύζυγό του να ερωτοτροπεί μέσα στο ασανσέρ της πολυτελούς κατοικίας του στο Λος Άντζελες όπου ζούσε με τον Τζόνι Ντεπ. Ο επιχειρηματίας φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από την Άμπερ Χερντ, η οποία φοράει μόνο ένα μαγιό και μια πετσέτα ή μπουρνούζι. Η ηθοποιός φαίνεται να ανταποκρίνεται στην κίνησή του, βάζοντας το χέρι της στο πόδι ή την μέση του.
Δεν υπάρχει βέβαια η ένδειξη της ημερομηνία ή της ώρας σχετικά με το πότε λήφθηκαν οι φωτογραφίες, ωστόσο,σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει οι σωματοφύλακες, ο Έλον Μασκ είχε επισκεφθεί την Άμπερ Χερντ πολλές φορές τόσο πριν όσο και μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον Μάιο του 2016.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ μετακόμισε στο συγκεκριμένο οίκημα έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους, αλλά η Άμπερ Χερντ συνέχισε να ζει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Ο ηθοποιός έχει στην κατοχή του πέντε ρετιρέ στην συγκεκριμένη διεύθυνση τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό ασανσέρ, αλλά αργότερα τα πούλησε για συνολικά 10,88 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διακανονισμός ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων και οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία
Ο Τζόνι Ντεπ και ηΆμπερ Χερντ συμφώνησαν σε διακανονισμό διαζυγίου ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2016 και φάνηκε πως άφηναν πίσω τους τον οδυνηρό αυτό χωρισμό, μέχρι την στιγμή που η Άμπερ Χερντ έγραψε μία επιστολή στην Washington Post στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες της ως επιζών ενδοοικογενειακής βίας. Το άρθρο δεν ανέφερε το όνομα του Τζόνι Ντεπ, αλλά ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας ότι οδήγησε σε εικασίες πως είναι αυτός που την κακοποίησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Άμπερ Χερντ είχε δεχτεί επίσκεψη από τον Έλον Μασκ στο διαμέρισμα του Τζόνι Ντεπ
Οι δικηγόροι του μάλιστα, κατηγόρησαν την Άμπερ Χερντ πως «περνούσε πολύ χρόνο σε μια νέα σχέση» με τον Έλον Μασκ, σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2015. «Μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο του κ. Ντεπ και της κας Χερντ, κι ενώ ο ηθοποιός έλειπε από την χώρα σε γυρίσματα τον Μάρτιο του 2015, το προσωπικό της πολυκατοικίας κατέθεσε πως η κα Χερντ είχε μια επίσκεψη από τον Έλον Μασκ αργά το βράδυ» αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες