Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

«Μικρή Σπάρτη»: Η νέα σύμμαχος της Ελλάδας με τον σκληρό στρατό που φοβάται ο Ερντογάν πιο πολύ απ’ τη Γαλλία

Μικρός στρατός, αλλά απ’ τους πλέον αξιόμαχους
«Μικρή Σπάρτη»: Η νέα σύμμαχος της Ελλάδας με τον σκληρό στρατό που φοβάται ο Ερντογάν πιο πολύ απ’ τη Γαλλία

Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι αυτή τη φορά είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, η Ελλάδα προσπαθεί να χτίσει τις συμμαχίες της.
Εκτός από την Γαλλία η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη με στρατό που βρίσκεται στη λίστα των πιο ισχυρών του κόσμου, η Ελλάδα απέκτησε έναν νέο
σύμμαχο τον στρατό του οποίου φοβάται περισσότερο ο Ερντογάν.
Πρόκειται για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετείχαν με τέσσερα F- 16 σε αεροναυτική άσκηση με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Μεσόγειο.
Τα ΗΑΕ έχουν έναν μικρό, αλλά πολύ σκληρό και αξιόμαχο στρατό που αποκαλείται «Μικρή Σπάρτη». Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη πυρός του και καταλαβαίνει ότι αν σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, τότε θα ανοίξει ένα νέο μέτωπο πολύ πιο δύσκολο απ’ τα ήδη υπάρχοντα./instanews.
Πρόκειται για μια κίνηση-ματ της Ελλάδας που απομακρύνει κι άλλο το ενδεχόμενο σύρραξης στην περιοχή καθώς ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος, παρορμητικός, μπορεί όμως να καταλάβει πότε είναι στριμωγμένος στα σχοινιά και πότε όχι! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες