Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Κουρούτα: Ακυρώθηκε η συναυλία του Ν.Αργυρού - Παρενέβη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Κουρούτα: Ακυρώθηκε η συναυλία του Ν.Αργυρού - Παρενέβη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ένα σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών»! Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρενέβη ώστε να ακυρωθεί η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας.
=Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας απόψε (15/8) ακυρώθηκε, τελικά, μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη! Χθες, θυμίζουμε, στον ίδιο χώρο ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε επίσης το event.

Νωρίτερα, λοιπόν, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν το τηλέφωνο της τοπικής αστυνομίας να... σπάει, με δεκάδες κατοίκους να καλούν και να ρωτούν για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα δώσει το «παρών», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις και αν υπάρχουν υπεράριθμοι.
Η συναυλία, ωστόσο, ήταν sold out και περίμεναν πολύ κόσμο. 
Στον χώρο, λοιπόν, βρέθηκαν αστυνομικοί, που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν, τελικά, να αναβληθεί η εκδήλωση.
Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν τη σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες